• Inten Nitrile Sarung

    Inten Nitrile Sarung

  • Sarung Nitrile Hideung

    Sarung Nitrile Hideung

  • Sarung Kasalametan

    Sarung Kasalametan

  • Sarung Tangan Nitrile Disposable
  • Sarung Kasalametan
  • Sarung ski
  • Sarung piaraan

tentang Kami

Meunang Best Life (Beijing) Technology Co., Ltd.Ieu dedicated ka mantuan pamaké global ngarasakeun kaséhatan sarta kageulisan, produk utama urang téh sarung nitrile, sarung vinyl jeung sarung pelindung disposable sejen tur equipments, Kami geus lulus sertifikasi TUV PPE EN 455/374/13485 CE 93/42 / EEC, urang gaduh 10 taun pangalaman dagang, sarta boga leuwih ti 50 nagara pembeli.

Pikeun mastikeun harga murah sareng kualitas luhur, kami ngagaduhan langkung ti 100 Jalur produksi, Produk parantos lulus sahenteuna 3 tés kualitas sateuacan ngantunkeun pabrik.Kami ogé gaduh standar manajemén anu ketat pikeun pabrik pikeun mastikeun yén unggal produk kualitas luhur sareng unggal pangiriman nyugemakeun.Mudah-mudahan unggal pendak tiasa ngajantenkeun anjeun langkung séhat sareng bagja.

  • 工厂2
  • ssa11