13G Hppe Shell Latex Sandy Coated Sarung Kaamanan Gawé Machanic

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    GBL kualitas luhur No.. 13 knitted seamless sarta motong tahan poliétilén tinggi / nilon.Bisa diumbah mesin, bisa kalayan gampang nanganan suplai dapur.Sertifikasi EN388.

    Lightweight, breathable, pas elastis, cocog pikeun cekelan fléksibel tina sagala ukuran palem.

    Multi-Tujuan, cocog pikeun persiapan dahareun dapur, slicing, kéju grating, ukiran kai, tukang kayu, ngajaga leungeun tina parabot logam.

    Nyaman sareng cocog pikeun panggunaan jangka panjang dina pesta tuangeun atanapi profésional di gaw.

    Langkung Rincian

    Pancegahan pikeun ngagunakeun sarung tangan anti-cut:

    Ukuran sarung kedah pas.Upami sarung tangan ketat teuing, éta bakal ngawatesan aliran getih, nyababkeun kacapean sareng teu nyaman.Lamun teuing leupas, éta bakal inflexible ngagunakeun sarta bakal gampang layu atawa gugur.

    Sarung tangan tahan potong anu dipilih kedah gaduh pangaruh pelindung anu cekap sareng nyumponan sarat lingkungan pamakean.

    Nengetan kasempetan pamakéan sarung anti motong, sarta ulah make eta di tempat energized atawa instrumen pikeun nyegah entanglement, shock listrik jeung kaayaan bahaya lianna.

    Nalika nyabut sarung tangan, anjeun kedah nengetan metodeu anu leres pikeun nyegah zat ngabahayakeun anu kacemar dina sarung tangan kawat baja tina ngahubungan kulit sareng baju, nyababkeun polusi sekundér.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Steel Shell Nitrile Sandy Sarung Tangan Dilapisi

    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Cangkang Baja Ni...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Anti-Slip TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan Mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Mékanis Kasalametan G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    High Performance Level 5 Cut Tahan Kasalametan Gawé Industrial Hand Gawé motong Sarung

    High Performance Level 5 Cut Kasalametan Tahan W ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Cut tahan Level E PU coated motong Aplikasi Sarung Kasalametan Gawé

    Cut tahan Level E PU coated motong Applica ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388 4544

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar