13G Hppe Shell Nitrile Breathable Foam Coated Sarung Tangan Tugas Berat Industrial Cut Tahan Sarung Tangan Gawé Kualitas Tinggi

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    Sarung tangan tahan potong: Sarung tangan tahan potong dijieun tina bahan tahan potong kelas 5.Sarung tangan parantos kéngingkeun sertifikasi tahan tahan kelas 5, nyayogikeun panyalindungan tambahan pikeun nyegah motong sareng abrasion, sareng ngajagi panangan anjeun tina 99% tina tatu.

    Sarung tangan motong anu nyaman: ukuranana rentang ti S nepi ka XL, jangkungna cocog pikeun leungeun tina wangun jeung ukuran béda, nyaman jeung fléksibel mun teu ngagem, breathable sarta lampu nangkep, basajan pikeun beroperasi, teu teuas teuing, sarta moal geser.Campur nilon elastis tinggi husus sangkan sarung pas leungeun Anjeun sampurna;

    Sarung tangan GBL anu gampang dibersihkeun: Ngajaga sarung tangan beresih saderhana, sarung tangan tahan potong tiasa dikumbah ku leungeun sareng dikumbah ku mesin.Tapi kami nyarankeun ngantepkeun sarung tangan garing, nempatkeun dina pengering, tiasa rusak / ngaleutikan.

    Sarung tangan dapur multifungsi: sarung tangan cut-tahan cocog pikeun motong sareng ngolah daging, slicers mandolin sareng peelers, cocog pisan pikeun nahan tiram, tukang jagal, ukiran kai, garasi, damel kebon, nanganan kaca rusak sareng seueur deui;

    Palayanan anu saé: Kami yakin pisan yén anjeun bakal resep sarung tangan tahan cut kami.Upami anjeun gaduh patarosan, ngan ngahubungi kami, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa saatos penjualan anu sampurna sateuacan sareng saatos ngagaleuh, sareng dukungan jasa 24 jam!

    Langkung Rincian

    Motong-tahanbubuka sarung

    Sarung tangan tahan motong, sakumaha ngaranna nunjukkeun, boga pangaruh sabenerna nyegah motong.Sarung tangan tahan motong mangrupikeun sarung tangan anu hese dipotong sareng gaduh pangaruh pangropéa.Sarung tangan tahan cut gaduh ciri tahan cut anu kuat sareng résistansi abrasion, anu ngajantenkeun produk panyalindungan tenaga kerja anu kualitas luhur;Saratus ". Ieu bisa loba dipaké dina motong daging, ngolah kaca, laser motong processing bahan logam, parabot pétrokimia, relief musibah, nyalametkeun seuneu jeung industri manufaktur lianna.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Cut tahan Level E PU coated motong Aplikasi Sarung Kasalametan Gawé

    Cut tahan Level E PU coated motong Applica ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Anti dieunakeun TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Mékanis Kasalametan G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Steel Shell Nitrile Sandy Sarung Tangan Dilapisi

    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Cangkang Baja Ni...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Latex Sandy Coated Sarung Kaamanan Gawé Machanic

    13G Hppe Shell Latex Sandy Sarung Tangan Dilapisi Machan ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    High Performance Level 5 Cut Tahan Kasalametan Gawé Industrial Hand Gawé motong Sarung

    High Performance Level 5 Cut Tahan Kasalametan W ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar