Anti-Slip TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan Mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    Alus lalawanan cut, sertifikasi CE.Ieu luyu jeung ANSI tingkat 5 motong sarta luyu jeung EN388: 2016 3X4XF baku, nu hartina éta 4 kali leuwih kuat batan kulit.Anggo sarung tangan kinerja tinggi kami pikeun nanganan alat masak bari ngajaga leungeun anjeun tina potongan sareng lecet

    Patuh kana peraturan kontak dahareun Éropa, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan kabersihan.Bersih pikeun mastikeun kabersihan.Simkuring hoyong tetep leungeun kami nyaman iraha wae, dimana wae.

    Breathable sareng pas kana awak, cengkraman anu saé, cocog pikeun panangan ageung sareng alit sareng panangan alit.Sajaba ti éta, bahan kualitas luhur ieu ogé brings breathability alus sarta kanyamanan.Dijieun di Cina, kalawan kualitas alus.

    Cocog jeung sakabeh pangan Cocog jeung ngolah daging, jagal, ngolah jangjangan, ngolah lauk, ngolah sayuran sareng péso anu tiasa dianggo dina aplikasi naon waé.Pisan fléksibel sareng tepat pikeun nyiapkeun tuangeun atanapi padamelan.

    Langkung Rincian

    Biasabarangtinamotong-tahanbersihan sarung tangan:

    Sarung tangan tahan potong bersih sareng larutan sabun (50°C) atanapi cai ngagolak (50°C) dicampur sareng larutan beberesih, sahenteuna sakali sapoé.

    Nyimpen sarung tangan cut-tahan cleaned di tempat tiis.

    Ulah ngabersihan sarung kawat stainless steel ku pencét blok teuas.

    Nalika ngalamar, cobian nyegah objék anu seukeut ngarampa permukaan sarung tangan anu tahan dipotong.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Cut tahan Level E PU coated motong Aplikasi Sarung Kasalametan Gawé

    Cut tahan Level E PU coated motong Applica ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Tugas beurat PU coated Sarung Kasalametan pikeun Gawé Industri atanapi Supir, Kualitas Alus Cut Tahan Karét Kapas Knitted No Kulit Sarung Tangan Gawé pikeun borongan

    Tugas beurat PU coated Sarung Kasalametan pikeun Industri ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Latex Sandy Coated Sarung Kaamanan Gawé Machanic

    13G Hppe Shell Latex Sandy Sarung Tangan Dilapisi Machan ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388 4544

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Nitrile Breathable Foam Coated Sarung Tangan Tugas Berat Industrial Cut Tahan Sarung Tangan Gawé Kualitas Tinggi

    13G Hppe Shell Nitrile Breathable Busa coated G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar