Biru Sarung Nitrile Adat Murah Bubuk Ujian Gratis Sarung Tangan Latex Nitrile Disposable

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    ·ÉLASTITAS KUAT JEUNG FLEKSIBILITAS.Sarung tangan nitrile ieu gaduh élastisitas sareng kalenturan anu kuat, janten sarung tangan anu tiasa dianggo ieu cocog pikeun kalolobaan jalma sareng henteu gampang ruksak.
    ·TEXTURED SARUNG JARI.Sakabéh sarung tangan tékstur halus pikeun nyayogikeun kakuatan cengkraman maksimal pikeun objék anu baseuh sareng garing.Éta nyayogikeun cengkraman anu konsisten dina ngagem gelas, objék leutik, alat, sareng alat.
    · COCOK UNTUK DIPAKEUN LAMA.Sarung tangan nitrile disposable gaduh résistansi abrasion anu langkung saé, résistansi asam sareng alkali, sipat antistatik, sareng moal ngabalukarkeun alergi kana kulit, cocog pikeun jalma anu alérgi sareng ngagem panjang.
    · Awét sareng NYAMAN.Bahan nitrile anu kuat sareng kualitas luhur nawiskeun regang anu luar biasa, henteu nyéépkeun, atanapi nyiwit.Solusi idéal pikeun jalma anu sénsitip.Minuhan kabutuhan profésional anjeun sareng nawiskeun operasi anu bersih.
    · MUDAH DIPAKAKEUN JEUNG NYAPUS.Cuff digulung pikeun gampang dibuka, donning gancang, sareng ngaleupaskeun gancang.Pek dispense anu merenah ngajaga sarung tangan beresih sareng teratur bari nyayogikeun aksés anu gampang.
    · BAHAN BERKUALITAS.Nitrile nyadiakeun élastisitas hadé, résistansi kabocoran hadé, résistansi abrasion hadé tur ngurangan likelihood réaksi alérgi.
    · WARNA - Warna hideung nu mantuan ngurangan staining katempo.Saé pikeun industri anu ngalibetkeun gajih, minyak, getih, sareng agén ngawarnaan sanés.
    · Ketebalan - 4,0 mil ketebalan.
    · DURABILITY - Résistansi kabocoran kuat bari teu compromising sensitipitas tactile.Saé pikeun tugas-tugas anu peryogi kakuatan tambahan tapi tetep kedah rumit.
    ·TEKSTUR - tékstur pinuh-leungeun mastikeun cengkraman anu teguh sareng élastisitas unggul pikeun kanyamanan sareng daya tahan anu luar biasa.
    · Nitrile, bebas bubuk, bebas lateks, manset manik, ambidextrous.

    Langkung Rincian

    Sarung tangan mana anu pangsaéna pikeun beberesih bumi?
    Salawasna make sarung pelindung nalika ngalakukeun pagawean di imah.GBL nyarankeun sarung tangan nitrile disposable kusabab alesan ieu:
    Mibanda kinerja anti kimia tangtu.Blok komponén kimia dina lotion beberesih sareng ngirangan karusakan panangan, anu langkung cocog pikeun ngumbah piring, cuci sareng beberesih;
    Awét, kalawan résistansi kabocoran alus.Résistansi tusukan tina sarung tangan nitrile nyaéta 3-5 kali sarung tangan lateks, sareng éta ngagaduhan tingkat panyalindungan anu tangtu nalika ngagunakeun alat anu seukeut sapertos péso;
    Anti kacapean, lemes sareng nyaman.Bahan nitrile pas dina bentuk leungeun, teu aya tekanan nalika nangkep, éta saluyu sareng operasi panangan, sareng henteu gampang capé nalika nangkep alat beberesih sapertos pel.
    Sajaba ti éta, sarung disposable boga ciri nu dicokot iraha wae jeung dipiceun dina hiji waktu, nu kondusif pikeun ngabedakeun housework béda.Salaku conto, ngabédakeun dapur sareng kamar mandi tiasa nyegah kontaminasi silang baktéri bahan.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Disposible Bubuk Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Ti S ka L Sarung Nitrile

    Bubuk Disposible Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Borongan Murah Blue Powder Free Disposable Sarung Ujian Nitrile

    Borongan Murah Bubuk Biru Gratis Disposable Nit ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Alus Pasar Disposable Ujian Nitrile Industrial Food Kasalametan Sarung jeung CE ISO En455

    Pasar Good Disposable Examination Nitrile Indu...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable multifungsi médis biru hideung nitrile bubuk bébas CE 510k ujian serial sarung tangan sarung tangan ujian nitrile

    Disposable multifungsi médis biru hideung n ...

    Harga: $0,01 / Potongan MOQ:100 lembar
    Grosir Produk Médis Disposable Blue Nitrile Sarung Bubuk Sarung Tangan Bedah Gratis

    Borongan Produk Médis Disposable Blue Nitr ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar