Pabrikan Cina Alus Niley Transparan Bubuk Bubuk Gratis Vinyl Sarung Tangan Pikeun Dahareun sareng Beberesih sareng Sarung Tangan Gawé Rumah Tangga

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru Herang
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    asdas

    Pintonan produk

    1
    2
    3
    4
    5

    Kaunggulan produk

    ·Kelas industri, bebas lateks, steril, bebas bubuk.
    ·Beungeut tékstur nyayogikeun cengkraman anu saé, kakuatan sareng daya tahan.
    ·Fitur cuffs beaded, 2,75 mils.Palem jeung 3,9 mil.Kandel ramo.

    ·Pikeun duanana leungeun, pamakéan hiji-waktos ngan pikeun pamakéan sakali.

    ·kotak distribution merenah.
    ·Ukuran: XS-XL

    ·Bungkusan: 100 PCS

    Langkung Rincian

    ·Sarung tangan "one piece", hampang sareng teu lengket.Noda minyak, lebu, noda anu hese dikumbah, sareng bahan kimia anu nganyenyeri leungeun tiasa diisolasi.
    ·Nyaman mun teu ngagem tur moal ngabalukarkeun tightness kulit lamun dipaké pikeun lila.Kondusif pikeun sirkulasi getih.

    ·Sertifikasi dahareun-grade, kontak intim jeung dahareun.

    ·Bahan anu dipilih sacara ketat, standar anu luhur, sareng jaminan kualitas.

    Sertifikasi

    certification

    Kamajuan Produksi

    production progress

    Pamayaran & Pangiriman

    payment & delivery

    Target Pasar

    target market

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

  • Produk patali

    Safety Disposable Transparent Custom Adult PVC High-Quality Cheap Gloves

    Kasalametan Disposable Transparan Custom Dewasa PVC ...

    harga : $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Nitrile/vinyl Blend Glovess Good Quality Diamond Textured Flexible Durable Powder Free Non-sterile Disposable for Adult

    Sarung Tangan Campuran Nitrile/vinil Inten Kualitas Alus...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable multifunctional medical blue black nitrile powder free CE 510k serial examination hand gloves nitrile exam gloves

    Disposable multifungsi médis biru hideung n ...

    harga : $0,01 / Potongan MOQ:100 lembar
    Hot Sale Safety Disposable Heavy Duty Work Examination Nitrile Gloves

    Hot Sale Kasalametan Disposable Ujian Gawé beurat ...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Hot Sales Blue Disposable Nitrile Gloves High Quality Protective Hand Gloves

    Penjualan Panas Biru Sarung Nitrile Disposable High Q ...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Powder Free Blue Black Pure Nitrile Gloves Cleaning Hand Make-up Beauty Tattoo Salon Gloves

    Bubuk Gratis Biru Hideung Murni Nitrile Sarung Clea...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar