Ihtisar parusahaan

Meunangkeun Best Life (Beijing) Technology Co.,Ltd.Ieu dedicated ka nulungan pamaké global ngarasakeun kaséhatan sarta kageulisan, produk utama urang téh sarung nitrile, sarung vinyl jeung sarung pelindung disposable séjén, wig, bulu mata, equipments kageulisan, Kami geus lulus sertifikasi TUV PPE EN 455/374 CE 93/42 /EEC, urang gaduh 10 taun pangalaman dagang, sarta boga leuwih ti 50 nagara pembeli.Dina raraga pikeun mastikeun harga low jeung kualitas luhur, Urang boga gawé babarengan solid jeung leuwih ti 30 pabrik prioritas, produk geus kaliwat sahenteuna 3 tés kualitas saméméh ninggalkeun pabrik.Kami ogé gaduh standar manajemén anu ketat pikeun gawé bareng pabrik pikeun mastikeun yén unggal produk kualitasna luhur sareng unggal pangiriman nyugemakeun.Mudah-mudahan unggal pendak tiasa ngajantenkeun anjeun langkung sehat sareng langkung geulis.

H6e3830f46bdc4304b8296bd85f1d0125o
ypabout
ypabout2