Ihtisar parusahaan

Meunangkeun Best Life (Beijing) Technology Co.,Ltd.Ieu dedicated ka nulungan pamaké global ngarasakeun kaséhatan sarta kageulisan, produk utama urang téh sarung nitrile, sarung vinyl jeung sarung pelindung disposable séjén, sarung kaamanan, Kami geus lulus sertifikasi TUV PPE EN 455/374 CE 93/42 / EEC, urang gaduh 10 taun pangalaman dagang, sarta boga leuwih ti 100 nagara pembeli.Dina raraga pikeun mastikeun harga low jeung kualitas luhur, produk geus kaliwat sahanteuna 3 tés kualitas saméméh ninggalkeun pabrik.Kami ogé gaduh standar manajemén anu ketat pikeun pabrik kami pikeun mastikeun yén unggal produk kualitas luhur sareng unggal pangiriman wareg.Mudah-mudahan unggal pendak tiasa ngajantenkeun anjeun langkung sehat sareng langkung bagja.

工厂1
生产线1
ypabout2