Cut tahan Level E PU coated motong Aplikasi Sarung Kasalametan Gawé

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    Kanyamanan anu saé: Sarung tangan tahan motong ieu didamel tina poliétilén (HPPE) sareng poliéster berprestasi tinggi.Téknologi nyulam unik nyadiakeun breathability maksimum.Sarung tangan ieu ngajaga leungeun anjeun garing sareng nyaman kanggo waktos anu lami.

    Jaga leungeun anjeun: Bahan anti-potong kelas 5, nyumponan résistansi motong sareng tusukan anu langkung luhur, sareng wristbands rajutan anu elastis tiasa nyegah lebu tina asup kana sarung tangan, ngajagi panangan anjeun tina 99% tatu, 10 kali langkung kuat tibatan sarung tangan biasa.

    Gampang tetep beresih: Sarung tangan tahan motong tiasa dikumbah ku leungeun sareng dikumbah ku mesin, sareng tiasa ogé dibersihkeun dina mesin pencuci piring dapur.

    Multifungsi: Sarung tangan anti motong cocog pisan pikeun dianggo di dapur, sapertos nyiapkeun tuangeun, motong, nyiksikan, mesek.Éta ogé cocog pisan pikeun panggunaan luar, sapertos damel kebon, garasi, ukiran kai, pamrosésan kaca rusak, jsb.

    Langkung Rincian

    Fungsi sarung tangan anti motong:

    Cut-buktina, tusuk-bukti, non-slip, sarta ngagem-tahan;

    Mibanda kinerja super anti motong, ngagem lalawanan jeung lalawanan tusuk;

    Bisa éféktif ngajaga leungeun manusa ti keur motong ku wilah seukeut kayaning knives;

    Kinerja non-slip anu saé tiasa ngajagi objék tina ragrag nalika nyekel.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan Mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Mékanis Kasalametan G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388 4544

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    High Performance Level 5 Cut Tahan Kasalametan Gawé Industrial Hand Gawé motong Sarung

    High Performance Level 5 Cut Kasalametan Tahan W ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Tugas beurat PU coated Sarung Kasalametan pikeun Gawé Industri atanapi Supir, Kualitas Alus Cut Tahan Karét Kapas Knitted No Kulit Sarung Tangan Gawé pikeun borongan

    Tugas beurat PU coated Sarung Kasalametan pikeun Industri ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar