Deshedding Mitt pikeun Sato Rambut Pendek sareng Panjang, Tip Sikat Pijat Silikon, Beberesih baseuh sareng Garing atanapi Mandi, Sarung Tangan Dandan Piaraan pikeun Anjing sareng Ucing

Diskripsi produk:


sarung piaraan Ieu sampurna pikeun anjing panjang, pondok tur Curly haired, ucing, jeung pets séjén, dandan bulu gancang, gently tur éféktif;Buuk anu rontok nempel dina sarung tangan, ngagampangkeun pikeun mesek sareng ngalungkeun buuk.

Rincian produk

Profil Perusahaan

Panjelasan Produk

Ihtisar

Rincian gancang

Barang

Pet GkamarGcinta

Warna

Green, pink jeung biru

Bahan

Karét, silikon, lawon, lateks

Ukuran

23*17 cm

Fungsi

Dipaké pikeun beberesih piaraan, urut, dandan jeung cabut bulu ngambang

MOQ

100 lembar

OEM

logo customer urang, labél swasta atawa desain anu bisa ditarima

Sampel

Sampel gratis tiasa disayogikeun

Pangiriman

Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

pangmayaran

T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

Sarat Pangiriman

FOB / CIF / CRF

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai10.000.000 pasangan / pasangan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.


PalabuhanQingdao
Waktos prosés:

Kuantitas (Kotak) 1 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 1 - 7 Pikeun dirundingkeun

Pintonan produk

17-详情页1
17-详情页2
17-详情页3
17-详情页4
17-详情页5

Kaunggulan produk

1. Enhanced silicone tips dandan, sikat jauh kokotor, dander sarta bulu leupas tina pets
2. Desain lima ramo, panganten lalaki teuas-to-ngahontal tempat kawas buntut atawa beungeut
3. Ngarontok buuk.Méré urut hipu tanpa menyakiti kulit maranéhanana
4. tali pigeulang adjustable

Paket & Pangiriman

Paket:
1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.
Balanja:
1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi bayaran anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
2.Shipping Sarat: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

FAQs

Q: Naon kauntungan anjeun?

A: bisnis jujur ​​kalawan harga kalapa sarta layanan profésional dina prosés ékspor.

Q: kumaha urang bisa ngajamin kualitas?

A: Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

P: Kumaha kuring percanten ka anjeun?

A: Urang nganggap jujur ​​salaku kahirupan parusahaan urang, Sajaba ti éta, aya jaminan dagang ti Alibaba, urutan anjeun sarta duit bakal dijamin ogé.

Q: Naha anjeun gaduh suplai bahan baku stabil?

A: Hubungan gawé babarengan jangka panjang diteundeun kalawan suppliers layak bahan baku, nu ensures kualitas luhur produk urang ti 1ststep.

Langkung Rincian

·Anjeun bakal gaduh reply kami gancang-gancang dina 12 jam gawé.
·Desain ngaropéa sayogi, sareng OEM & ODM ogé disambut.
·Staf anu berpengalaman ngajawab sadaya patarosan anjeun dina basa Inggris anu profésional sareng béntés.
·Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan urang.
·Garansi kualitas pikeun unggal barang ti perusahaan kami didirikeun.

Sertifikasi

sertifikasi

Kamajuan Produksi

kamajuan produksi

Pamayaran & Pangiriman

pamayaran & pangiriman

Target Pasar

pasar sasaran

Profil Perusahaan

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

Produk patali

Silicone Deshedding Shedding mandi Cat Dog piaraan dandan sarung pikeun piaraan

Silicone Deshedding Shedding Mandi Cat Anjing Piaraan G...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Deshedding sarung piaraan dandan bulu remover sikat combing anjing dandan sarung sarung mitt

Deshedding sarung tangan piaraan dandan rambut remover bru ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Sarung Piaraan Mandi Pijat Sarung Parabot Sikat Piaraan Sarung Tangan Nyisiran Piaraan

Sarung piaraan Mandi Pijat Sarung Alat Sikat piaraan ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Kualitas luhur piaraan dandan sarung mandi grosir piaraan sarung pikeun dandan beberesih

Kualitas luhur piaraan dandan sarung mandi borongan ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Hot Sale Pet Dog Cat Rambut Remover Bulu beberesih Pakakas High Quality Sarung piaraan

Hot Sale Pet Dog Cat Rambut Remover Bulu beberesih ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar