Inten Oranyeu sateuacanna bubuk-gratis sarung nitrile disposable, 6 Mil, tugas beurat

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Oranyeu Hideung
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    c58aa7e69e6bdcd589809a46ad7db41
    e3b62ca8a390ae470469e7213fcce1f

    Pintonan produk

    1
    2
    3
    4
    5

    Kaunggulan produk

    · Pamakéan sapopoé di bumi: dibandingkeun sareng sarung tangan lateks, sarung tangan henteu ngandung protéin lateks sareng cocog pikeun ampir sagala aplikasi, kalebet ngawarnaan rambut sareng tato.
    · Bahan kualitas luhur: dibandingkeun sareng sarung tangan anu sanés, sarung tangan nitrile langkung seueur kauntungan - gampang dipasang / dicabut sareng henteu gampang rusak.Ieu ngandung harti yén sarung tangan mantuan leungeun Anjeun kontak surfaces kasar.
    · Tekstur inten: sarung tangan disposable kami didamel tina bahan kualitas luhur pikeun ningkatkeun kakuatan sareng henteu ngandung lateks.Sarung tangan nitrile henteu ngandung lateks dina hiji waktos sareng cocog pikeun dianggo kanggo waktos anu lami.sarung tangan nitrile disposable ieu dilengkepan fingertips textured nyadiakeun cengkraman maksimum pikeun barang baseuh jeung garing.
    · Gampang kanggo ngagem sareng nyabut: cuffs anu kelim gampang dibuka, gancang dianggo sareng dicabut.A pakét distribusi merenah bisa tetep beresih jeung tertib, bari facilitating aksés.Sarung tangan disposable super lemes sareng nyaman dianggo.
    · Sadia dina sagala rupa ukuran: sarung tangan nitrile bébas bubuk ieu sayogi dina XS, S, M, L, XL supados anjeun tiasa mendakan ukuran anu pas.100 lembar/pakét.Rupa-rupa desain warna pikeun nyumponan kabutuhan pribadi anjeun!

    Langkung Rincian

    ·bahan kandel, bisa tahan diulang manjang tur kneading;
    ·Dijieunna tina sanyawa nitrile, élastisitas alus teuing, kuat sarta teu gampang pikeun megatkeun, ngarojong maké jangka panjang sarta pamakéan;
    ·Bahan dénsitas luhur, teu aya lebu dina panangan, kateguhan anu kuat, isolasi efektif lebu sareng minyak;
    ·Résistansi korosi, noda minyak, sareng résistansi kimiawi anu kuat.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Kerja Diadu Inten Berkualitas Alus Sarung Tangan Ujian Campuran Vinyl Sarung Tangan Campuran Vinyl/Nitrile

    Alus kualitas Inten diadu Karya Sarung Vinyl B ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Produsén Cina Inten Flock dijejeran Kandel 6 Mil Nitrile Protection leungeun Pikeun beberesih ngebon

    Pabrikan Cina Inten Flock Dijejeran Thickn...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrik borongan Imah Inten Tekstur Nitrile Tugas beurat Sarung Gawé Mékanis

    Pabrik borongan Imah Tekstur Nitrile ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Campuran Nitrile/vinil Berkualitas Alus Inten Tekstur Fleksibel Awét Bubuk Gratis Non-steril Disposable pikeun Dewasa

    Sarung Tangan Nitrile/vinil Campuran Inten Kualitas Alus...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Kandel jeung Tangguh Oranyeu Nitrile Pola Inten Minyak-buktina Sarung Tangan Kasalametan Asuransi Buruh

    Pola Inten Nitrile Oranyeu Kandel sareng Tangguh ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Nitrile Disposable Sarung Inten Pakem Bubuk Gratis Nitrile Dapur Nampa ngaropéa Logo fléksibel

    Nitrile Disposable Sarung Inten Pakem Bubuk F...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar