Sarung Tangan Tahan Kimia Nitrile Disposable pikeun Ngajagi Kulit

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    ·KELAS PREMIUM: Sarung tangan nganggo ieu kandel 3 mil (beurat rata-rata 3 gram), lega pisan, sareng moal gampang robek atanapi sobek.Sarung tangan nitrile mangrupikeun bentuk sarung tangan karét anu paling kuat, langkung saé tibatan plastik, vinyl atanapi lateks.Ieu idéal pikeun masak imah, préparasi dahareun profésional, sarta pamakéan profésional sarta industri.
    ·GRIP & KOMUNITAS LEUWIH: Ramo gaduh tip tékstur pikeun cengkraman anu langkung taktil sareng ketebalanna nawiskeun kanyamanan pangsaéna tina sarung tangan anu tiasa dianggo!Sampurna pikeun dianggo nalika anjeun peryogi akurasi sareng kontrol, kalebet ahli kecantikan, penata rambut, cet, seni & karajinan, karya tangan, ngebon sareng seueur deui!
    ·SARUNG BEBAS BEDAK & GRATIS LATEX: Sampurna pikeun jalma anu alergi karét, ieu ogé sarung tangan médis non-steril anu saé, sarung tangan dental, sareng sarung tangan bedah.Tambihkeun kana kit pertolongan cemas, atanapi tonton aranjeunna janten pilihan pikeun perawat, dokter, sareng dokter di fasilitas médis!
    ·SARUNG PEMBERSIH TERBAIK: Pikeun nyeuseuh piring, nyeuseuh, sareng ngagosok di bumi pikeun panggunaan janitorial industri, ieu mangrupikeun pilihan #1!Cukup kandel pikeun nawiskeun panyalindungan anu saé, sareng cukup ipis pikeun ngagem.Kalayan cuff manik anu ageung, éta sarung tangan anu saé pikeun seniman tato, laboratorium, sareng seueur deui.

    ·SLEEK AND STYLISH: Henteu ngan ukur sarung tangan biru langit anu éndah, kotak Hand-E gaduh desain anu elegan anu anjeun resep tinggalkeun dina konter dapur, meja kantor, atanapi tempat kerja.Unggal kotak ngagaduhan 100 sarung tangan, sareng aranjeunna pas dina dispenser sarung tangan ukuran standar.Ngalaman Hand-E Touch ayeuna!

    Langkung Rincian

    ·Taya bau pungent, desain bébas bubuk diadopsi pikeun ngajawab masalah alergi latex pamaké, sarta euweuh bau pungent atra.
    ·Multi Tujuan, nilai duit, multi-fungsi, pamakéan lega, ngurus leungeun Anjeun iraha wae jeung di mana waé.

    ·Ipis tapi teu gampang pikeun megatkeun, kateguhan tinggi, kuat jeung awét: élastisitas tinggi, pangaruh manjang alus, fits kurva leungeun, awét jeung nyaman mun teu ngagem.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Dijieun di Cina Disposable Bubuk Nitrile Ujian Sarung Tangan

    Dijieun di Cina Disposable Nitrile Bubuk Gratis Ex ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Nitrile Produsén borongan Sarung Tangan Pakai Nitrile Gratis

    Nitrile sarung Produsén borongan Bubuk Fre ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung tangan Nitrile Bertekstur Black Diamond Sarung Tangan Nitrile Gratis Bubuk Pabrik Jual Langsung Pakem Sarung Tangan Nitrile

    Sarung tangan Nitrile Berteks Inten Hideung Bubuk Fr...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    pangiriman gancang kualitas luhur 4mil tattoo salon bulu piaraan rumah tangga ngagunakeun sarung nitrile biru hideung murni

    pangiriman gancang kualitas luhur 4mil tattoo salon ha ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Pabrik Ujian Bubuk Sarung Tangan Disposable Nitrile sareng CE / FDA

    Ujian Pabrik Bubuk Gratis Nitrile Disposable Glo ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Ujian Nitrile Bubuk Gratis Lateks Gratis pikeun beberesih Rumah Tangga

    Sarung Tangan Ujian Nitrile Disposable Bubuk Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar