Sarung Nitrile Disposable kalawan Inten Pakem Textured Non-Sterile

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Oranyeu Hideung
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    c58aa7e69e6bdcd589809a46ad7db41
    e3b62ca8a390ae470469e7213fcce1f

    Pintonan produk

    1
    2
    3
    4
    5

    Kaunggulan produk

    ·Sanyawa campuran khusus: campuran sampurna bahan nitrile sareng vinyl nyiptakeun rumus modulus anu rendah, ningkatkeun kanyamanan sareng masihan panyalindungan anu langkung saé.
    ·Super lemes sareng nyaman pas: éta ngaronjatkeun softness sarta modulus elastis, sarta brings fit leuwih nyaman jeung rarasaan lemes.Nyadiakeun kalenturan sareng kanyamanan pikeun lalaki sareng awéwé, sareng ngarasa sénsitip.
    ·Kelas médis: sarung tangan kelas médis canggih nyayogikeun sensitipitas taktil anu luar biasa, kakuatan ditingkatkeun, élastisitas sareng résistansi kana tusukan sareng cimata.Universal pikeun duanana leungeun, sadia dina ukuran leutik, sedeng, badag tur oversized.
    ·Latex jeung bubuk bébas: lateks jeung akselerator bébas, ngurangan résiko alergi.Beungeut luar lemes sareng manset manik ngajantenkeun langkung awét.

    ·Rupa-rupa kagunaan: dirancang pikeun sagala rupa kaperluan, éta bisa dipaké dina sagala rupa occupations: dokter, perawat, cleaners, penegak hukum, suppliers dahareun, pelukis, ahli dyeing bulu, perawatan piaraan, modifikasi imah atawa tujuan umum.

    Langkung Rincian

    Fitur:

    ·Résistansi tusukan, résistansi manteng: Dijieun tina bahan nitrile anu berkualitas luhur, kentel tahan tahan sareng tahan tusukan, panyalindungan anu langkung efisien.
    ·Embossing inten dua sisi, waterproof, minyak-bukti, asam-alkali-bukti, abrasion-tahan jeung teu hurting leungeun Anjeun.
    ·Super élastisitas, teu gampang pikeun megatkeun, ngaronjatkeun kahirupan layanan.

    Paké:
    Ngolah dahareun, perbaikan éléktronik, beberesih rumah tangga, perbaikan mobil, seni kuku tato, cet palapis.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Kerja Diadu Inten Berkualitas Alus Sarung Tangan Ujian Campuran Vinyl Sarung Tangan Campuran Vinyl/Nitrile

    Alus kualitas Inten diadu Karya Sarung Vinyl B ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Inten Oranyeu sateuacanna bubuk-gratis sarung nitrile disposable, 6 Mil, tugas beurat

    Inten Oranyeu Advance Bubuk-Gratis Disposable N ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Kandel jeung Tangguh Oranyeu Nitrile Pola Inten Minyak-buktina Sarung Tangan Kasalametan Asuransi Buruh

    Pola Inten Nitrile Oranyeu Kandel sareng Tangguh ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Nitrile Disposable Sarung Inten Pakem Bubuk Gratis Nitrile Dapur Nampa ngaropéa Logo fléksibel

    Nitrile Disposable Sarung Inten Pakem Bubuk F...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Nitrile Inten Panas Sarung Tangan Industri Super-kandel Sarung Tangan Kaamanan Nyaman Tahan Air

    Panas Inten Nitrile Sarung Super-kandel Industri ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar