Disposable Nitrile Vinyl Examination Blended Industrial Food Safety Examination Sarung tangan sareng CE ISO FDA

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Hideung
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午 6.57.56
    截屏2021-11-21 下午 6.58.26

    Pintonan produk

    yp04
    3-4
    11-5
    yp05

    Kaunggulan produk

    Hiji kotak 100 lembar.Awét sarta aman pelindung hideung nitrile tékstur sarung disposable.Ultra-kuat, ultra-kandel 6-mil sarung nitrile, bisa nolak punctures, motong, abrasion, nyadiakeun panyalindungan maksimum, sarta aranjeunna nyadiakeun manteng luar biasa, teu tearing atanapi squeezing.Punten parios gambar bagan ukuran sarung tangan kami pikeun nangtukeun ukuran sarung tangan anjeun anu leres.

    Nyaman, nutup-pas, sarta cocog pikeun duanana leungeun.Sarung tangan sacara komprehensif ningkatkeun cengkraman tékstur, nyayogikeun cengkraman anu langkung saé dina permukaan anu baseuh, garing sareng berminyak.Pakem gripping unggulan ieu boga sensitipitas bulistir-leungeun, jadi Anjeun bisa maké éta nalika nanganan telepon layar rampa jeung alat sénsitip touch.

    kualitas luhur.Sarung tangan dijieun tina elastomer nitrile sintétik, latex-gratis, bubuk-gratis jeung tahan kimiawi.Sarung tangan nitrile bébas lateks cocog pisan pikeun jalma anu alérgi kana karét alam.Sarung tangan ieu ngagaduhan warna hideung profésional anu nyumputkeun kokotor, gajih sareng kokotor.Ukuran sarung ti S nepi ka XL.

    Sarung tangan pelindung kaamanan urang dianggo di lingkungan bumi atanapi tempat kerja anu paling umum di dunya.Sarung tangan ieu tiasa dianggo aman dina penanganan tuangeun, jasa tuangeun, kabersihan, rumah tangga, otomotif, mesin, industri, bengkel, bahan kimia, tukang tato, salon sareng spa profésional, perjalanan, sakola, jero ruangan sareng luar.

    Sarung tangan dikirim ti China: merek GBL mangrupikeun perusahaan Cina anu tiasa dipercaya.

    Langkung Rincian

    Warna beunghar sarung tangan nitrile henteu kanggo penampilan anu saé, sareng salah sahiji tujuan nitrile dina rarancang sareng produksi nyaéta ngarobih warna tunggal sarung tangan lateks sareng nyababkeun kacapean visual pikeun dokter.Sapasang sarung tangan nitrile munggaran anu diproduksi nyaéta hideung.Ieu salah sahiji alesan.

    Sarung tangan nitrile memang 100% latex disintésis sacara kimia, tapi naha sarung tangan anu disintésis sacara kimia pasti toksik?Ieu salah paham ideologis, tapi sarung nitrile henteu bahya sabab latex sintétik.Sabalikna, sarung nitrile dijieunna tina lateks sintétik henteu ngan non-toksik, tapi ogé ngajawab masalah sababaraha alergi disababkeun ku sarung latex alam.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Pabrik Ujian Bubuk Sarung Tangan Disposable Nitrile sareng CE / FDA

    Ujian Pabrik Bubuk Gratis Nitrile Disposable Glo ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Pakakas Bubuk Berkualitas Tinggi Sarung Tangan Campuran Nitrile Ujian Kasalametan Layar Toél Adat

    Sarung Tangan Pakai Bubuk Berkualitas Tinggi...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Pakai Bubuk Pelindung Kasalametan Sarung Tangan Nitrile & Vinyl Campuran

    Sarung Tangan Pakai Bubuk Pelindung Kasalametan...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrik Hot Sale Kuat jeung awét Non alérgi Non Bubuk Multi Tujuan Vinyl Nitrile Blended

    Pabrik Hot Sale Strong jeung awét Non Allergi ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Dahareun Kelas kalawan CE disposable murni komposit Nitrile Ujian Sarung Inspection Gawé

    Dahareun Kelas kalawan CE disposable murni komposit Ni ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar