Pabrik Harga Disposable Alat Médis Ujian Sarung Kasalametan Nitrile

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    ·SARUNG KUALITAS - lateks non-steril sareng bebas bubuk pikeun panangan atanapi tuangeun anu sénsitip, sarung tangan anu tiasa dianggo pikeun ngajaga panangan anjeun.
    ·BEBAS bubuk jeung BEBAS LATEX.
    ·Résistansi cimata TINGGI - Idéal pikeun panggunaan jangka panjang nalika nanganan tuangeun, gajih, bahan kimia sareng seueur deui.
    ·DESIGN NYAMAN- Gulung cuff pikeun gampang dibuka, donning gancang sareng ngaleupaskeun gancang.Pek dispense anu merenah ngajaga sarung tangan beresih sareng teratur bari nyayogikeun aksés anu gampang.
    ·Aranjeunna ambidextrous sareng super lemes pikeun kanyamanan.
    ·MULTIPLE FIELD USAGE - Imah, bengkel, jasa katering, pamrosésan tuangeun, sakola, salon, tujuan beberesih, tempat umum sareng seueur deui.

    Langkung Rincian

    Trend ngembangkeun sarung nitrile

    ·Ayeuna, konsumen utama sarung tangan nitrile konsentrasi di nagara-nagara industri sapertos Amérika Serikat, Eropa, sareng Jepang, sareng seueur dianggo dina pamariksaan médis, asuhan, pamrosésan tuangeun, jasa tuangeun gancang sareng widang anu sanés.Kalayan ningkatna tingkat konsumsi domestik, beuki seueur industri sapertos industri médis sareng industri katering parantos mimiti nengetan peran pentingna ngagem sarung tangan, sareng konsumsi sarung tangan nunjukkeun tren pertumbuhan anu gancang.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Ujian Nitrile Murah Disposable Bubuk Sarung Nitrile Gratis Ngadamel Mesin

    Sarung Tangan Nitrile Murah Disposable Grosir ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Sarung Tangan Tahan Kimia Nitrile Disposable pikeun Ngajagi Kulit

    Sarung Tangan Tahan Kimia Nitrile Disposable pikeun ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pasokan Médis Kualitas Luhur Disposable Nitrile Ujian Sarung

    Pasokan Médis Kualitas High Nitrile Disposable ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable Food Processing Industri Médis Kelas Nitrile Sarung jeung High-Elastis jeung Tekstur Ramo

    Disposable Food Processing Médis Industri Gra ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Grosir Sarung Tangan Nitrile Disposable Gratis sareng Kualitas Luhur

    Grosir Bubuk Sarung Nitrile Disposable Gratis ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar