Harga Pabrik Kualitas Tinggi 3mil 4mil 6mil Sarung Tangan Nitrile Disposable Bubuk Gratis Latex Nitrile Vinyl Sarung Tangan

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    · KONSTRUKSI KUALITAS - Nyadiakeun langkung panyalindungan sareng ngaleungitkeun alergi anu aya hubunganana sareng sarung tangan lateks.Dijieun ahli tina bahan nitrile pikeun nyayogikeun panyalindungan sareng kanyamanan anu optimal.
    · KENYAMANAN OPTIMAL - Dirancang kalayan pas anu elastis pisan sareng manset manik anu nyayogikeun pas, aman nalika ngagem kanggo waktos anu panjang.Tawarkeun sensitipitas taktil pikeun perawatan pasien anu hipu.
    ·Panglindungan UTMOST - Ambidextrous sareng disposable, sarung tangan non-alergi sareng henteu ngaganggu ieu diuji sareng disatujuan pikeun panyalindungan.Cukup kuat pikeun nangtayungan tina cairan sareng lebu.
    · PACKAGING EFISIEN - Téknologi Lemes-Eusian ngaluarkeun sarung tangan kalayan gampang kusut kusabab bungkusan datar.Pamakéan anu langkung épisién sareng langkung saé nalika peryogi sarung tangan pikeun ngajagi panangan anjeun.
    · MULTI-PURPOSE USE - Idéal pikeun pamakéan médis sagala-tujuan, investigations pulisi, karya lab, ngawarnaan bulu, tato, persiapan dahareun, lukisan, beberesih, miara piaraan, perbaikan imah, hobi, sarta karajinan.

    Langkung Rincian

    Naha sarung tangan nitrile tiasa nganggo prosés cuci klorin?
    Prosés cuci klorin mangrupikeun salah sahiji cara téknis pikeun ngajantenkeun sarung tangan langkung lancar sareng gampang dianggo.Proses ieu mimiti muncul dina sarung tangan lateks dina taun 1980-an.Sarung tangan nitrile lahir taun 1990-an ogé didamel tina bahan anu béda tina sarung tangan lateks.Naha aranjeunna tiasa nganggo cuci klorin dina produksi?
    Cuci klorin tiasa dianggo pikeun karét alam sareng sintétik.Cuci klorin nyaéta pamakéan larutan nu ngandung klorin pikeun ngaréaksikeun jeung beungeut karét, ngarobahna kana zat séjén.Nitrile mangrupakeun jenis karét sintétik.Saatos réaksi cross-linking asam hypochlorous sareng solusi anu sanés dina permukaan sarung tangan, pilem kabentuk dina permukaan sarung tangan, anu ngagentos bahan sarung tangan sareng kontak sareng panangan, sareng gaya gesekan langkung alit, anu ngajantenkeun. urang ngagem leuwih nyaman.merenah.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Bubuk Disposible Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Ti S ka L Sarung Nitrile

    Disposible Bubuk Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Hot Sale Kasalametan Disposable Kawajiban beurat Gawé Ujian Nitrile Sarung

    Hot Sale Kasalametan Disposable Ujian Gawé beurat ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    pangiriman gancang mesin perbaikan industri jeruk nitrile sarung lapisan tunggal 8 Mil mékanis kandel Hideung nitrile sarung

    pangiriman gancang mesin perbaikan industri jeruk ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Panas Penjualan Blue Disposable Nitrile Sarung Tangan Kualitas Tinggi Sarung Tangan Pelindung

    Penjualan Panas Biru Sarung Nitrile Disposable High Q ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sesuaikeun kelas dahareun disposable pelindung biru hideung bubuk nitrile bébas sarung tangan guantes pikeun AS

    Sesuaikeun dahareun kelas disposable pelindung biru ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar