pangiriman gancang kualitas luhur 4mil tattoo salon bulu piaraan rumah tangga ngagunakeun sarung nitrile biru hideung murni

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    · Warna Biru Muda.
    · 4,0 mil.
    · 9 dina Panjangna.
    · Bébas bubuk, bébas lateks.
    · Sarung Tangan Ujian.
    · Light Blue Warna 3.0 mil 9in Panjang Bubuk-gratis, Latex-gratis Ujian Sarung pamakéan Ambidextrous.

    Langkung Rincian

    Kumaha nangtoskeun naha sarung tangan disposable awét?
    · Kahiji, tangtosna, nyaéta jinis sarung tangan.Kiwari, jenis sarung téh kacida gedéna, kaasup rupa-rupa gaya, kayaning standar, awét, tambahan-kandel jeung saterusna.Ngandung inpo nu tangtu tina konvénsi ngaran maranéhanana.Contona, sarung awét sarta tambahan kandel bakal leuwih awét.Daya tahan sarung standar relatif lemah.Alesan utama pikeun ieu nyaéta jumlah bahan baku anu dilebetkeun béda, ku kituna beurat gram béda, sareng ketebalanna ogé béda.
    · Teras, anjeun kedah ningali bahan sarung tangan.Bahan umum pikeun sarung tangan disposable nyaéta lateks, nitrile, PVC sareng PE.Salaku bahan pikeun sarung tangan awét, nitrile boga kaunggulan hébat sabab mangrupakeun bahan sintétik sarta dipolimérisasi tina tilu monomér, mere eta ciri résistansi maké.Ku alatan éta, pikeun sarung awét, bahan nitril leuwih sering dipake tinimbang.
    · Faktor séjén, sapertos harga, karajinan, sareng merek, ogé bakal gaduh nilai rujukan anu tangtu.Ngabantosan kami milih sarung tangan awét anu pas pikeun kami nalika ngagaleuh.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Ujian Médis En455 100% Nitrile Non Latex Blue Powder Free Disposable Examination Sarung Tangan Nitrile Pikeun Bedah

    Sarung Tangan Ujian Médis En455 100% Nitrile Non Latex...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Borongan Hiji Waktu Ngagunakeun Produk Médis Nitrile Sarung Tangan Disposable Dapur Sarung Sarung Pelindung Ujian

    Borongan Hiji Waktu Ngagunakeun Produk Médis Nitri ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Dahareun Kelas kalawan CE disposable murni komposit Nitrile Ujian Inspection Sarung Tangan

    Dahareun Kelas kalawan CE disposable murni komposit Ni ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Pelindung Pelindung Berkualitas Tinggi Bébas Médis / Sarung Nitrile Non Médis sareng Sertipikat CE

    Pelindung Ujian Disposable Kualitas Tinggi ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung tangan nitrile gratis bubuk Médis Sarung Tangan Kasalametan Bebas Bubuk Sarung tangan pamariksaan médis nitrile

    sarung tangan nitrile bébas bubuk médis Disposable P ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Latex Bébas Bubuk Pakakas Nitrile Sarung Gawé Industri

    Latex Bébas Disposable Bubuk Gratis Nitrile Indus...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar