Kasalametan leungeun Sarung Kulit Sapi Sarung Tujuan Umum Kasalametan

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    kanyamanan sarta breathability: No.. 13 cangkang knitted seamless nyadiakeun kanyamanan alus, kalenturan ramo na breathability.Kakuatan sarung tangan ieu langkung saé tibatan sarung tangan katun biasa.

    Kinerja panyabutan rambut anu saé: palem sareng ujung ramo anu dilapis poliuretan nyayogikeun cengkraman anu aman dina kaayaan garing sareng rada baseuh / berminyak, sareng nyayogikeun kalenturan anu luhur sareng sensitipitas taktil.

    Sababaraha aplikasi: cocog pikeun lampu umum pikeun karya sedeng dina kaayaan garing sarta rada baseuh / oily, kayaning Tujuan umum, DIY, assembly, perbaikan otomatis, gudang, modifikasi imah, palataran, ngebon jeung beberesih.Henteu disarankeun pikeun padamelan beurat sareng naon waé minyak beurat / lingkungan lembab.

    minuhan: CE en388 3131

    Langkung Rincian

    Dijieunna tina busa latex alam, ganda-lapisan panyalindungan bertulang;tilu belas nyulam, bari satisfying breathability na firmness;tahan maké, non-slip, awét, sarta terus ngajaga leungeun Anjeun.

    Inti sarung tangan dirancang kalayan 13 nyulam anyaman rupa, anu nyaman sareng breathable, kuat sareng awét, élastisitas anu saé, henteu gampang dicabut, fleksibel sareng merenah.

    Latex nguatkeun ramo sareng palem, sareng nguatkeun panyalindungan.Sarung tangan nyaéta lateks kandel sareng desain tahan ngagem, cengkraman anu kuat, nguatkeun résistansi, sareng ngirangan gaya leungeun.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Awéwé Winter Thermal Ladies Snowboard ski Mittens Sarung

    Awéwé Usum tiis Ladies Snowboard ski Mitte...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Disposable Ujian Médis Nitrile Sarung En455 Sertifikasi OEM Sadia Kauntungan Produk

    Sarung Tangan Nitrile Ujian Médis Disposable E...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrikan Cina Kualitas Alus Hapus Hideung Biru Bubuk Bubuk Gratis Vinyl Sarung Tangan Pikeun Kadaharan sareng Beberesih sareng Gawé Rumah Tangga

    Pabrikan Cina Kualitas Alus Hapus Hideung B...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Tujuan umum borongan PU coated Sarung Kasalametan Gawé

    Tujuan Umum borongan PU coated Kasalametan Gawé ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Borongan Hiji Waktu Ngagunakeun Produk Médis Nitrile Sarung Tangan Disposable Dapur Sarung Sarung Pelindung Ujian

    Borongan Hiji Waktu Ngagunakeun Produk Médis Nitri ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar