Sarung Tangan Ujian Nitrile Disposable Kualitas Tinggi Sarung Tangan Pelindung Nitrile

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Hideung
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午 6.57.56
    截屏2021-11-21 下午 6.58.26

    Pintonan produk

    yp04
    3-4
    11-5
    yp05

    Kaunggulan produk

    Nitrile Gratis Bubuk & Tekstur Pinuh

    Ketebalan ramo 6 mil, awét pikeun aplikasi anu langkung kasar sareng kasar dina padamelan industri, manufaktur sareng bungkusan ringan

    Aranjeunna nyadiakeun puncture unggul, cimata jeung lalawanan kimiawi, acan kalawan dexterity alus teuing

    100 sarung ku beurat per kotak

    Cocog jeung: Otomatis, Aviation, Kelautan, Beauty, Rambut, Kuku, Susu, Ranch, EMS, Seuneu Dept. , Industri, Manufaktur, Penegak Hukum, Plumbing, Lukisan, Tato, Piercing.

    Langkung Rincian

    Prosés bebas bubuk.Dijieun ku téknologi bébas bubuk, moal ngabalukarkeun polusi sekundér, sareng tiasa langsung ngahubungi tuangeun.

    Multi Tujuan, nilai duit (multi-fungsi, pamakéan lega, ngurus leungeun anjeun iraha wae, dimana wae).

    sipat tensile alus teuing.élastisitas alus, résistansi kabocoran kuat, résistansi cimata, nyaman pas jeung teu gampang megatkeun.Élastisitas tinggi, kalenturan sarta lalawanan ka manjang, sanggeus rebound teu mangaruhan pamakéan normal.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Nitrile Campuran Sarung Tangan Non Médis Sarung Tangan Bébas Bubuk Nitrile Vinyl Campuran Sarung Tangan CE Disatujuan

    Sarung Tangan Nitrile Campuran Disposable Non Médis G...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    High Tensile Rumah Tangga Disposable Nitrile Vinyl Blended Sarung Manufacturers Bubuk Gratis

    High Tensile Rumah Tangga Disposable Nitrile Vinyl ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    FDA Standar Disposable Bubuk Hideung Sarung Ujian Nitrile Gratis

    FDA Standar Disposable Hideung Bubuk Gratis Nitri ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Borongan Hiji Waktu Ngagunakeun Produk Médis Nitrile Sarung Tangan Disposable Dapur Sarung Sarung Pelindung Ujian

    Borongan Hiji Waktu Ngagunakeun Produk Médis Nitri ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable Nitrile Vinyl Examination Blended Industrial Food Safety Examination Sarung tangan sareng CE ISO FDA

    Ujian Vinyl Nitrile Disposable Dicampur Dina ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Pakai Bubuk Pelindung Kasalametan Sarung Tangan Nitrile & Vinyl Campuran

    Sarung Tangan Pakai Bubuk Pelindung Kasalametan...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar