Sarung tangan anu dipanaskeun kualitas luhur sarung tangan ski sarung tangan usum tiris sarung tangan pemanasan listrik

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Katerangan

    Barang

    Ski Gcinta

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Warna

    Pink

    Bahan

    lawon tahan maké microfiber

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1.Cotton sarung padded jeung bulu panjang ngajaga anjeun haneut;
    2.Suture techcnology adopts prosés tegangan, sirah nirkabel;
    3. Beungeut sarung dijieunna tina waterproof material.When splashing cai, manik otomatis coagulate tur geser off.It gampang pikeun nanganan hujan lampu atawa gerakan salju.
    4.Glove sungut diatur saku seleting, geulis tur nyaman gampang ngagunakeun

    Paket & Pangiriman

    Paket:
    1.Each sapotong dina karton individu kalawan panyalindungan komprehensif.
    2. Strong sababaraha corrugated kertas karton pengiriman barang ékspor.
    3. Tambahan panyalindungan busa poli sakuliah produk.
    4. modeu pakét ngaropéa téh bisa ditarima dina sarat Anjeun.
    Balanja:
    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    FAQs

    Q: Naon MOQ anjeun?
    A: 200 PCS unggal Ukuran, Tapi kami nampi kuantitas handap pikeun order.Please sidang Anjeun ngarasa Luncat ka surélék urang kanggo inpormasi lengkep.
    Q: Dupi anjeun nampi desain ngaropéa?
    A: Jawabanna positip, duanana OEM & ODM tiasa ditampi pikeun urang.
    Q: Naha perusahaan anjeun nyayogikeun conto?
    A: Sumuhun, sampel nu sadia nurutkeun pamundut anjeun tapi bakal boga muatan.
    Q. Naon waktos sampel?
    A: 2-5 poé nurutkeun rarancang husus.
    Q. What is the payment method you accept ?
    A: Western union, transfer bank, TT 30% salaku deposit nalika urutan tempat, kasaimbangan kudu dibayar saméméh loading
    Q: Naon jaminan & jasa sanggeus diobral anjeun nyadiakeun?
    A: Produksi aman dina sistem kadali kualitas anu ketat.Urang ngajamin unggal produk bakal aman dipak saméméh shipping.Warranty jasa bakal ngahormatan lamun karuksakan teu disababkeun ku manusa.

    j (7)
    j (8)
    j (9)
    j (10)
    j (11)
    j (12)
    j (13)

    Palayanan

    1.OEM & ODM sayogi.
    Karya seni 2.Free jeung desain pikeun item maréntahkeun Anjeun.
    harga pabrik 3.Competitive sarta jasa profésional.
    4.Free sampel pikeun persetujuan produksi masal sanggeus muatan kapang geus dibayar.
    panalungtikan 5.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
    6.Well-dilatih & staf ngalaman anu ngajawab sagala inquiries anjeun dina basa Inggris tangtu.

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    PVC Bubuk Free Disposable Hand Clear CE sareng Sarung Tangan Vinyl Plastik Médis Rumah Tangga Sarung Tangan Vinyl Steril

    PVC Bubuk Free Disposable Hand Jelas CE kalawan P ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Steel Shell Nitrile Sandy Sarung Tangan Dilapisi

    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Cangkang Baja Ni...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Tujuan umum borongan PU coated Sarung Kasalametan Gawé

    Tujuan Umum borongan PU coated Kasalametan Gawé ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Pakai Bubuk Pelindung Kasalametan Sarung Tangan Nitrile & Vinyl Campuran

    Sarung Tangan Pakai Bubuk Pelindung Kasalametan...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pasokan Médis Kualitas Luhur Disposable Nitrile Ujian Sarung

    Pasokan Médis Kualitas High Nitrile Disposable ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable Food Processing Industri Médis Kelas Nitrile Sarung jeung High-Elastis jeung Tekstur Ramo

    Disposable Food Processing Médis Industri Gra ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar