Hiking kémping Awéwé layar rampa Anti dieunakeun Cuaca Tiis ski Sarung ski

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Katerangan

    Barang

    Ski Gcinta

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Bahan

    Leather / Spandex / fleece / poliéster & nilon / Neoprine

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1. High density lawon panolak cai pikeun angin hadé / lalawanan cai.
    2. Ramo bahan layar rampa, leuwih merenah pikeun ngajawab telepon.
    3. Anti dieunakeun silicone sisikian, teu ukur anti skid jeung ningkatkeun kakuatan Pakem, tapi ogé ngagem-tahan jeung awét.

    Paket & Pangiriman

    Paket:
    1.Each sapotong dina karton individu kalawan panyalindungan komprehensif.
    2. Strong sababaraha corrugated kertas karton pengiriman barang ékspor.
    3. Tambahan panyalindungan busa poli sakuliah produk.
    4. modeu pakét ngaropéa téh bisa ditarima dina sarat Anjeun.
    Balanja:
    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    FAQs

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngolah pesenan?
    A: Pls bageur nawaran reureuh di kirimkeun kami hiji panalungtikan atawa ngahubungan layanan palanggan urang langsung.Kami bakal masihan jasa anu paling profésional pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun pesenan.
    Q: Heran lamun narima pesenan leutik?
    A: Tong hariwang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami convener langkung, urang nampi pesenan leutik.
    Q: Sabaraha lami waktos kalungguhan produksi anjeun?Naon métode pengiriman barang sadia?
    A: Ieu gumantung kana produk jeung urutan qty.Biasana urang tiasa ngirim via Laut, Udara, sareng Ekspres.20-30 poé keur laut, 5-7 poé keur hawa jeung 3-5 poé via express.
    Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
    A: Kami nampi sadaya pesenan OEM, ngan ngahubungi kami sareng masihan desain anjeun.
    Kami bakal nawiskeun anjeun harga anu lumayan sareng ngadamel conto pikeun anjeun ASAP.
    Q: What is the payment method you accept?
    A: Western union, transfer bank, TT 30% salaku deposit nalika urutan tempat, kasaimbangan kudu dibayar saméméh loading

    h (1)
    h (2)
    h (3)
    h (4)
    h (5)

    Palayanan

    harga 1.Competitive sarta kualitas punjul
    2.The ranté suplai stabil pikeun ngajamin pangiriman ajakan
    3.Accept urutan sidang jeung borongan, urutan sampel aya
    4. Palayanan ikhlas (pra-jualan anu épéktip, komunikasi + saé, jasa saatos jual)

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Anyar jeung Ningkatkeun Disposable Bubuk-Free Médis Vinyl Ujian Sarung

    Anyar jeung Ningkatkeun Disposable Bubuk-Free Médis ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Waterproof outdoor Unisex touchable ski Sarung Windproof Olahraga Winter Sarung Toel Layar Ngabuburit

    Waterproof outdoor Unisex touchable ski Glov ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Sarung Tangan Vinyl Disposable Paling Murah Sarung Tangan Ujian Bubuk Bubuk Gratis PVC / Sarung PE Beijing Cina

    Ujian Sarung Tangan Vinyl Pakai Murah Gl...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sesuaikeun kelas dahareun disposable pelindung biru hideung bubuk nitrile bébas sarung tangan guantes pikeun AS

    Sesuaikeun dahareun kelas disposable pelindung biru ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Sarung Tangan Pakakas Bubuk Berkualitas Tinggi Sarung Tangan Campuran Nitrile Ujian Kasalametan Layar Toél Adat

    Sarung Tangan Pakai Bubuk Berkualitas Tinggi...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Sarung Tangan Vinyl Pakai Sarung Sarung Tangan Biru Murah Sarung Bubuk Gratis

    Saham Biru Murah Sarung Tangan Bubuk Gratis Disp...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar