Panas Penjualan Disposable Kasalametan Pelindung Nitrile Blended Sarung Kualitas High Nitrile Sarung Gawé

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;wungu; héjo; beureum; koneng
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    asdasd123

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dentist examining a patient's teeth in the dentist.; Shutterstock ID 364820018; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    ·Dijieunna tina vinyl sintétik, sarung tangan penanganan dahareun kami kandel 4 mils, nyadiakeun durability manteng tambahan, sahingga leuwih kuat batan sarung lateks.Sarung tangan médis multifungsi ieu gaduh élastisitas tambahan, anu tiasa masihan langkung kalenturan sareng kontrol pikeun padamelan anjeun.
    ·Sarung tangan kaamanan pangan ieu bebas bubuk sareng cocog pisan pikeun operasi jasa bumi sareng tuangeun.Aranjeunna nyayogikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet padamelan laboratorium dasar, perawatan piaraan, sareng beberesih industri.
    ·Desain universal pikeun leungeun kénca jeung katuhu, cocog pikeun duanana leungeun kénca jeung katuhu.Sarung tangan kaamanan pangan urang sayogi dina sababaraha ukuran sareng tiasa dianggo ku sadayana.Sarung tangan cocog pikeun panangan sareng sarung tangan sacara éfisién.
    ·Tanpa lateks, sarung ieu cocog pisan pikeun jalma anu sering alérgi kana karét, sareng moal ningkatkeun sensitipitas lateks karét alam.Urang uphold kasabaran enol pikeun kapuasan customer.

    ·Cocog pisan pikeun panggunaan gancang sareng penanganan.Aya 100 lembar per kotak, ukuran S, M, L, XL, anu tiasa nyumponan kabutuhan sadaya lalaki sareng awéwé.Bungkusan kotak anu ramping ngagampangkeun dianggo.

    Langkung Rincian

    ·Spésifikasi anu paling umum tina sarung tangan nitrile nyaéta S, M, sareng L. Nalika milih sarung tangan, anjeun kedah milih spésifikasi anu cocog dumasar kana sikep anjeun nyalira.

    ·Upami ukuran anu dipilih ageung teuing atanapi alit teuing, éta moal cocog sareng bentuk panangan anjeun nyalira, sareng gampang ngarusak sarung tangan.

    Sertifikasi

    certification

    Kamajuan Produksi

    production progress

    Pamayaran & Pangiriman

    payment & delivery

    Target Pasar

    target market

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

  • Produk patali

    Synthetic Nitrile Vinyl Gloves Nitrile/Vinyl Blended Gloves with High-Elastic and Finger Texture

    Sarung Tangan Vinyl Nitrile Sintétik Nitrile/Vinyl Bl...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    100 Gloves Per Box 4 Mil Thickness Strong and Durable Hand Protective Vinyl Nitrile Blended Black Gloves

    100 Sarung Tangan Per Box 4 Mil Kandel Kuat sareng D...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    2021 New Arrival Blue Disposable Powder-Free Medical Nitrile Examination Gloves

    2021 Kadatangan Anyar Biru Bubuk Pakai Bébas Kuring...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pink Nitrile Blended Disposable Food Industrial Work Gloves Powder Free Manufacturer Wholesales

    Pink Nitrile Blended Disposable Food Industrial...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Cheap Disposable Nitrile Vinyl Gloves Powder Free Examination Blend Protective Glove Nitrile Gloves

    Sarung Tangan Vinyl Nitrile Disposable Murah Bubuk Fr...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    2021 New Arrival Blue Disposable Powder-Free Medical Nitrile Examination Gloves

    2021 Kadatangan Anyar Biru Bubuk Pakai Bébas Kuring...

    harga : $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar