Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Steel Shell Nitrile Sandy Sarung Tangan Dilapisi

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    Nyegah tatu serius: Level 5 sarung tahan cut nyadiakeun tingkat pangluhurna panyalindungan pikeun nyegah tatu serius nalika motong daging, sayuran atawa buah.

    Ringan sareng fleksibel: Dijieun tina poliétilén sareng lapisan fiberglass, sarung tangan kelas 5 ieu dirarancang kalayan breathability pikeun nyayogikeun anjeun gerakan anu fleksibel sareng bahan motong anu nyaman.

    Pakem non-slip: Sarung tangan motong ieu dilengkepan panyalindungan palem silikon awét, anu tiasa ngadukung produk garing sareng lemes sareng gampang ngalengkepan tugas dapur.Nyadiakeun cengkraman gampang!

    Gampang ngalengkepan tugas naon waé: sampurna pikeun motong, motong, nyiksikan, mesek sareng ngagiling bahan!Sarung tangan tahan potong ieu sampurna pikeun penanganan sareng persiapan dahareun.

    Langkung Rincian

    Pancegahan pikeun ngagunakeun sarung tangan anti-cut:

    Sarung tangan tahan motong henteu maha kawasa.Kelemahan pangbadagna nyaéta aranjeunna henteu dipotong, dibobok, sareng dipotong.Upami anjeun nganggo barang-barang keras sapertos paku sareng tip péso pikeun langsung nembus sarung tangan anu tahan dipotong, moal aya seueur panyalindungan.Malah hal-hal sapertos cakar hurang sareng cakar keuyeup ogé bakal ditindik, sareng éta moal nyegah ucing tina scratching.Anjing ngegel, landak nempel.

    Teu cocog nganggo sarung tangan tahan potong nalika ngalereskeun kembang sareng pepelakan thorny.Kusabab sarung tahan cut dijieun tina kawat stainless steel, bakal aya loba liang buleud leutik nu ngidinan cucuk ngaliwatan.Nalika ngalereskeun kembang sareng pepelakan, sarung tangan anu pas kedah dianggo pikeun nyegah tatu.

    Sarung tangan tahan potong dirancang pikeun kasalametan sadayana dina produksi industri jangka panjang.Dina aplikasi jangka panjang, liang leutik bisa lumangsung dina sarung sanggeus touch kontinyu ku péso seukeut.Upami liang sarungna ngaleuwihan 1 séntiméter pasagi, sarung tangan kedah dilereskeun atanapi diganti.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    High Performance Level 5 Cut Tahan Kasalametan Gawé Industrial Hand Gawé motong Sarung

    High Performance Level 5 Cut Tahan Kasalametan W ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Anti dieunakeun TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Mékanis Kasalametan G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Latex Sandy Coated Sarung Kaamanan Gawé Machanic

    13G Hppe Shell Latex Sandy Sarung Tangan Dilapisi Machan ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Cut tahan Level E PU coated motong Aplikasi Sarung Kasalametan Gawé

    Cut tahan Level E PU coated motong Applica ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Kerja Kasalametan Mékanis Tahan TPR Anti Dampak sareng Lapisan Sandy Nitrile En388 4544

    Cut Tahan TPR Anti Dampak Kasalametan Mékanis...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar