Jual Panas Bubuk Gratis Lateks Gratis Disposable 100% Sarung Tangan Ujian Nitrile sareng En455

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    ·Sarung tangan nitrile disposable geus nyadiakeun panyalindungan hadé pikeun tugas sedeng-tugas.
    ·Dijieun tina karét nitrile bébas lateks, bebas bubuk.
    ·Gede pikeun ngalukis, beberesih, sareng karya otomotif.
    ·Cocog sareng panangan, tékstur lengkep pikeun cengkraman anu langkung saé.
    ·Awas teu aya sarung tangan anu tahan pisan ka sadaya bahan kimia.

    Langkung Rincian

    ·Permukaan bertekstur anti skid, cecekelan ajeg, desain permukaan pockmarked fingertip, anti skid anu efektif sareng henteu gampang dieunakeun.Téknologi permukaan tékstur nyayogikeun cengkraman anu saé.
    ·Anti statik, gampang ngahubungan.Pangaruh anti statik anu saé, gampang ngahubungi komponén sénsitip éléktrostatik sareng nyegah karusakan éléktrostatik.Éta cocog pikeun percobaan fisik, manufaktur éléktronik, jsb.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Bubuk Gratis Biru Hideung Sarung Nitrile Murni Ngabersihan Leungeun Make-up Beauty Tato Salon Sarung

    Bubuk Gratis Biru Hideung Murni Nitrile Sarung Clea...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrik Kualitas Luhur Langsung Ngaropéa Sarung Ujian Nitrile Pelindung Disposable

    Pabrik Kualitas Luhur Langsung Ngaropéa Dispos ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ:100 lembar
    Dijieun di Cina Disposable Bubuk Nitrile Ujian Sarung Tangan

    Dijieun di Cina Disposable Nitrile Bubuk Gratis Ex ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrikan Sarung Tangan Nitrile Pakai Bubuk Biru Cina

    Produsén Cina Blue Bubuk-Free Disposable ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Custom Murah Blue Powder Free Disposable Nitrile Exam Sarung Box Harga Pabrikan Cina

    Custom Murah Blue Powder Free Disposable Nitril ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    2021 Best Seller Produsén tato kageulisan make up sarung tangan nitrile bébas bubuk salon kageulisan pink hideung biru ungu sarung hejo

    2021 Best Seller Produsén tattoo kageulisan ma ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar