Sarung Tangan Kerja Hppe Sarung Tangan Kasalametan Tahan Potong Sarung Tangan Dilapis Nitrile Sarung Tangan Kerja Tahan Potong

Diskripsi produk:


  • harga:0,02 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:CE EN388/420/374/511/407
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    截屏2021-11-21 下午8.56.20
    截屏2021-11-21 下午8.56.33

    Pintonan produk

    8-5
    11-1
    12-1
    7-5
    5

    Kaunggulan produk

    Sarung tangan tahan motong pikeun mastikeun panangan anjeun: Sarung tangan tahan potong ieu ngagaduhan desain canggih pikeun nyegah tatu anu disababkeun ku kagiatan sapopoé sareng prosedur kerja.Tina motong bahan naon waé, pikeun ngebon pepelakan anjeun, damel sareng alat anu seukeut, sarung tangan anu tiasa dianggo deui bakal ngajagi anjeun.

    Desain sareng élastisitas 3D cocog sareng kanyamanan anjeun: sarung tangan rajutan ieu ipis sareng hampang, nyayogikeun panyalindungan anu saé tanpa nyababkeun ngarareunah sakedik.Pas elastis 3D na mastikeun kanyamanan sareng kalenturan leungeun anjeun, ku kituna anjeun masih tiasa ngarengsekeun tugas anjeun sacara akurat.

    Sarung tangan kerja tujuan umum nyumponan sadaya kabutuhan anjeun: naha anjeun peryogi sarung tangan atanapi sapertos ngebon sareng proyék DIY, kami nyarankeun yén anjeun ngajaga leungeun anjeun unggal waktos.Sarung tangan tahan cut GBL cocog pisan pikeun konstruksi, manufaktur, gudang, laboratorium, bungkusan, ubin keramik, lukisan, mesin, tatanén, jsb.

    Langkung Rincian

    Keunggulan bahan sarung tangan anti-cutting:

    Serat poliétilén kakuatan tinggi: tangguh jeung lampu, catering alus, résistansi maké alus, résistansi gesekan low, kateguhan tinggi, sapuluh kali tina kawat stainless steel kalawan cross-bagian sarua.Hal ieu lolobana dipaké pikeun pagawe di industri manufaktur kateguhan tinggi, kayaning: motong laser bahan logam, instalasi awak mobil, operasi sabenerna stamping mati, jsb.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan Mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Mékanis Kasalametan G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Tugas beurat PU coated Sarung Kasalametan pikeun Gawé Industri atanapi Supir, Kualitas Alus Cut Tahan Karét Kapas Knitted No Kulit Sarung Tangan Gawé pikeun borongan

    Tugas beurat PU coated Sarung Kasalametan pikeun Industri ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Nitrile Breathable Foam Coated Sarung Tangan Tugas Berat Industrial Cut Tahan Sarung Tangan Gawé Kualitas Tinggi

    13G Hppe Shell Nitrile Breathable Busa coated G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Steel Shell Nitrile Sandy Sarung Tangan Dilapisi

    Jual Panas 13G Hppe + Serat Kaca + Cangkang Baja Ni...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Cut tahan Level E PU coated motong Aplikasi Sarung Kasalametan Gawé

    Cut tahan Level E PU coated motong Applica ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Latex Sandy Coated Sarung Kaamanan Gawé Machanic

    13G Hppe Shell Latex Sandy Sarung Tangan Dilapisi Machan ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar