Sarung Tangan Ujian Médis En455 100% Nitrile Non Latex Blue Powder Free Disposable Examination Sarung Tangan Nitrile Pikeun Bedah

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    · Résistansi Tusukan, Sarung Tangan Non-Stéril
    · Fléksibel sareng tahan banting
    · Lemes sareng Nyaman
    · Gampang Dipasang / Pareum
    · Dirancang sareng Pakem Bertekstur Sapinuhna pikeun Nahan Barang Gampang
    · Cocog jeung sababaraha kasempetan
    · Dijieun tina Bahan Berkualitas Luhur
    · Mangpaat pikeun Detil Otomotif, Pagawean Rumah Tangga Ringan, Palayanan Pangan, sareng Beberesih.Idéal pikeun alérgi kana Latex Karét Alam.

    Langkung Rincian

    Pancegahan nalika nanganan bahan nganggo sarung tangan disposable
    Ngagem sarung tangan anu tiasa dianggo nalika nanganan bahan henteu ngan ukur maénkeun peran pelindung, tapi ogé ngajamin kabersihan bahan.Dina pamakéan, perhatikeun handap:
    · Cabut asesoris sapertos cingcin sareng pinggel sateuacan nganggo sarung tangan.Ornamén seukeut bakal megatkeun sarung, sahingga moal maén peran pelindung.Disarankeun nempatkeun ornamén di tempat anu bersih sareng aman sateuacan nanganan bahan-bahanna.
    · Entong nanganan tuangeun anu asak nganggo sarung tangan anu parantos ngurus tuangeun atah.Kadaharan atah sapertos daging mawa Listeria sareng Salmonella, anu tiasa nyababkeun panyakit anu ditanggung nalika kontaminasi tuangeun tuangeun asup kana sungut.
    · Ulah noél objék séjén nalika nanganan bahan.Sanggeus maké sarung, ulah noél duit kertas, kantong bungkusan, lawon, jeung sajabana anu bisa ngotoran sarung.
    · Nengetan kabersihan pribadi.Coba ulah ngeruk, ngusap kesang, ngatur baju, jeung sajabana ku leungeun sarung, sarta tetep bahan beresih jeung higienis.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    pangiriman gancang mesin perbaikan industri jeruk nitrile sarung lapisan tunggal 8 Mil mékanis kandel Hideung nitrile sarung

    pangiriman gancang mesin perbaikan industri jeruk ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Bubuk Disposible Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Ti S ka L Sarung Nitrile

    Disposible Bubuk Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Custom Murah Blue Powder Free Disposable Nitrile Exam Sarung Box Harga Pabrikan Cina

    Custom Murah Blue Powder Free Disposable Nitril ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Custom Murah Blue Powder Free Disposable Nitrile Exam Sarung Box Harga Pabrikan Cina

    Custom Murah Blue Powder Free Disposable Nitril ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Pelindung Pelindung Berkualitas Tinggi Bébas Médis / Sarung Nitrile Non Médis sareng Sertipikat CE

    Pelindung Ujian Disposable Kualitas Tinggi ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung tangan Nitrile Bertekstur Black Diamond Sarung Tangan Nitrile Gratis Bubuk Pabrik Jual Langsung Pakem Sarung Tangan Nitrile

    Sarung tangan Nitrile Berteks Inten Hideung Bubuk Fr...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar