Sarung tangan nitrile gratis bubuk Médis Sarung Tangan Kasalametan Bebas Bubuk Sarung tangan pamariksaan médis nitrile

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    · WARNA – Warna biru;
    · Ketebalan - 4,0 mil ketebalan.Jaga leungeun anjeun tanpa ngorbankeun kanyamanan atanapi sensitipitas taktil;
    ·TEKSTUR - Tekstur pinuh-leungeun mastikeun cengkraman anu teguh sareng élastisitas unggul pikeun kanyamanan sareng daya tahan anu luar biasa;
    · Kelas - Ujian / Médis;
    · Nitrile, bebas bubuk, manset manik;

    Langkung Rincian

    Sarung tangan anu nganggo anu kedah dianggo dina industri kageulisan sareng dandanan rambut?
    Aya konsensus dina industri salon kageulisan yén pendandan rambut kedah ngagem sarung tangan anu tiasa dianggo pikeun ngajagaan tina rupa-rupa agresi.Alatan sipat industri, GBL nyarankeun pamakéan sarung nitrile disposable.Alesanna nyaéta kieu:
    Mibanda kinerja anti kimia tangtu.Penata rambut kakeunaan aditif kimiawi sapertos émulsifier, seungit, pigmén, pengawet, sareng sajabana dina produk unggal dinten.sarung tangan nitrile bisa ngurangan karuksakan agén kimiawi;
    Awét, kalawan résistansi kabocoran alus.Résistansi tusukan tina sarung tangan nitrile nyaéta 3-5 kali sarung tangan lateks, sareng éta ngagaduhan tingkat panyalindungan anu tangtu nalika nyabak gunting sareng alat cukur;
    Anti kacapean, lemes sareng nyaman.Bahan nitrile pas kana bentuk leungeun, sareng teu aya tekanan nalika nangkep.Éta cocog pikeun padamelan jangka panjang sapertos salon kageulisan.Ieu conforms kana operasi leungeun jeung teu gampang capé nalika grasping alat.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Dina Stok Pangiriman Gancang Harga Murah Disposable Médis Biru Hideung Nitrile Campuran Sarung Bubuk Gratis Lateks Vinyl Sarung Tangan

    Dina Stok Pangiriman Gancang Harga Murah Disposable M ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Biru Sarung Nitrile Adat Murah Bubuk Ujian Gratis Sarung Tangan Latex Nitrile Disposable

    Biru Murah Sarung Nitrile Custom Bubuk Gratis Ex...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Disposable Bubuk Bébas Médis Ujian Kelas Nitrile Sarung pikeun Beauty Salon Médis jeung Housework Paké

    Disposable Bubuk Gratis Médis Kelas Ujian ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Jual Panas Bubuk Gratis Lateks Gratis Disposable 100% Sarung Tangan Ujian Nitrile sareng En455

    Jual Panas Bubuk Gratis Lateks Gratis Disposable 1...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Nitrile Produsén borongan Sarung Tangan Pakai Nitrile Gratis

    Nitrile sarung Produsén borongan Bubuk Fre ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Grosir Sarung Tangan Nitrile Disposable Gratis sareng Kualitas Luhur

    Grosir Bubuk Sarung Nitrile Disposable Gratis ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar