Kadatangan Anyar Usum Awéwé Rechargeable Dipanaskeun Motor Ski Hiking Olahraga Sarung

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Katerangan

    Barang

    Ski Gcinta

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Warna

    Beureum

    Bahan

    Poliéster, Kain

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1.Easy ngecas, alus pilari tur leuwih fashionable;
    2.Artificial kulit awét sarta non-dieunakeun;
    3.Windproof,waterproof jeung desain layar toél

    Paket & Pangiriman

    Paket:
    1.Each sapotong dina karton individu kalawan panyalindungan komprehensif.
    2. Strong sababaraha corrugated kertas karton pengiriman barang ékspor.
    3. Tambahan panyalindungan busa poli sakuliah produk.
    4. modeu pakét ngaropéa téh bisa ditarima dina sarat Anjeun.
    Balanja:
    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    FAQs

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngolah pesenan?
    A: Pls bageur nawaran reureuh di kirimkeun kami hiji panalungtikan atawa ngahubungan layanan palanggan urang langsung.Kami bakal masihan jasa anu paling profésional pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun pesenan.
    Q: Heran lamun narima pesenan leutik?
    A: Tong hariwang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami convener langkung, urang nampi pesenan leutik.
    Q: Sabaraha lami waktos kalungguhan produksi anjeun?Naon métode pengiriman barang sadia?
    A: Ieu gumantung kana produk jeung urutan qty.Biasana urang tiasa ngirim via Laut, Udara, sareng Ekspres.20-30 poé keur laut, 5-7 poé keur hawa jeung 3-5 poé via express.
    Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
    A: Kami nampi sadaya pesenan OEM, ngan ngahubungi kami sareng masihan desain anjeun.
    Kami bakal nawiskeun anjeun harga anu lumayan sareng ngadamel conto pikeun anjeun ASAP.
    Q: What is the payment method you accept?
    A: Western union, transfer bank, TT 30% salaku deposit nalika urutan tempat, kasaimbangan kudu dibayar saméméh loading

    g (6)
    g (7)
    g (8)
    g (9)
    g (10)
    g (11)
    g (12)

    Palayanan

    1.OEM & ODM sayogi.
    Karya seni 2.Free jeung desain pikeun item maréntahkeun Anjeun.
    harga pabrik 3.Competitive sarta jasa profésional.
    4.Free sampel pikeun persetujuan produksi masal sanggeus muatan kapang geus dibayar.
    panalungtikan 5.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
    6.Well-dilatih & staf ngalaman anu ngajawab sagala inquiries anjeun dina basa Inggris tangtu.

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Sarung Kasalametan Mékanis jeung Cut 5 Level TPR Sarung Tangan

    Anti-Slip TPR Cut Tahan Mékanis Kasalametan G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    2021 Kadatangan Anyar Hideung Disposable Bubuk-Free Nitrile Ujian Sarung Tangan

    2021 Kadatangan Anyar Hideung Disposable Powder-Free N...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable PVC Clear Hand Sarung Grosir Bubuk Gratis Vinyl Anti-Slip Kasalametan Sarung Rumah Tangga

    Disposable PVC Sarung Tangan Jelas Grosir Powd ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Ujian Disposable Blended Nitrile Industrial Food Safety Gloves with CE ISO En455

    Ujian Disposable Campuran Nitrile Industri...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Kualitas luhur modis waterproof anti skid usum haneut sarung ski pikeun lalaki

    Kualitas High Fashionable Waterproof Anti skid W ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar