Warta

  • Dupi abdi tiasa knead adonan kalayan sarung nitrile?
    waktos pos: Sep-08-2022

    Q: Dupi abdi tiasa knead adonan ku sarung nitrile?A: Enya.Sarung tangan nitrile lemes, caket kana panangan sareng gaduh élastisitas anu saé, anu cocog pisan pikeun ngagem sareng kneading.Kneading adonan pisan fléksibel, sarta teu gampang pikeun megatkeun atawa layu atawa gugur dina prosés;Nanging, henteu sadayana sarung tangan tiasa dianggo ...Maca deui»

  • Dupi abdi tiasa maénkeun kalayan handphone abdi nganggo sarung disposable?
    waktos pos: Aug-30-2022

    Q: Dupi abdi tiasa maén kalawan handphone abdi nganggo sarung disposable?A: Enya.Sarung tangan disposable dijieunna tina PE, PVC, lateks, butyronitrile jeung bahan séjén ilahar dipaké dina kahirupan urang bisa dipaké pikeun maénkeun kalayan handphone.Nanging, naha layar rampa mulus sareng mulus, sarung tangan anu béda gaduh ...Maca deui»

  • Naha anjeun tiasa ngetik nganggo sarung tangan anu tiasa dianggo?
    waktos pos: Aug-23-2022

    Q: Naha anjeun tiasa ngetik nganggo sarung tangan anu tiasa dianggo?A: sarung umum urang dijieunna tina pe, PVC, latex na nitrile bisa diketik dina handphone atawa keyboards.However komputer, sarung pe anu leupas jeung teu cukup sénsitip, jadi pangalaman ngetikkeun teu alus;Élastisitas PVC leutik pisan, anu nyababkeun t ...Maca deui»

  • Naha kuring tiasa ngumbah mobil nganggo sarung tangan nitrile unggal dinten?
    waktos pos: Aug-16-2022

    Q: Dupi abdi tiasa ngumbah mobil abdi ku sarung nitrile unggal poe?A: sarung nitrile boga élastisitas alus, wrapping tur pas pisan alus, leungeun téh fléksibel tur bébas nalika scrubbing, sarta ogé bisa ngalakonan operasi leuwih hipu kayaning meresihan ban na sela awak;Sipat tensile unggul ngajadikeun ...Maca deui»

  • Leungeun rawan éksim, naon anu kudu dipigawé?
    waktos pos: Aug-09-2022

    Q: Kulit pisan gampang alérgi.Sarung tangan naon anu kuring kedah dianggo nalika kuring sering kaserang éksim?A: Gampang meunang éksim nunjukkeun yén kulit téh sénsitip.Henteu disarankeun pikeun nganggo sarung tangan lateks anu tiasa dianggo, anu tiasa nyababkeun alergi.Sarung tangan PVC disposable atanapi sarung tangan nitrile disposable tiasa dianggo upami t...Maca deui»

  • Naha sarung tangan pamariksaan anu henteu steril tiasa dianggo pikeun tujuan médis?
    waktos pos: Aug-02-2022

    Q: Naha sarung tangan inspeksi anu henteu steril tiasa dianggo pikeun tujuan médis?yakin.Sarung tangan pamariksaan anu henteu steril dianggo dina pamariksaan permukaan awak rutin pikeun nyegah kontak kulit langsung sareng langkung saé ngajagaan dokter sareng pasien.Maca deui»