Naha sarung tangan tiasa dianggo sabalikna?

P: Saatos nyabut sarung tangan anu tiasa dianggo, anjeun henteu kedah ngabalikan deui.Dupi anjeun ngagem aranjeunna sabalikna?

A:Ieu kudu emphasized yén sarung disposable teu dianjurkeun pikeun pamakéan sekundér.

Upami anjeun henteu nyabut sareng nganggo deui, disarankeun pikeun balikkeun sarung tangan ka kaayaan aslina sareng nganggo deui.Sapertos sarung tangan nganggo Emmas, saatos perlakuan khusus, "jero licin" gampang dianggo, "luar astringent" tiasa ningkatkeun cengkraman leungeun.Sakali dibalikkeun, meureun hese ngagemna, atanapi bahkan henteu tiasa nahan obyék.

1-11-300x300
5-21
5-4

waktos pos: Jul-19-2022