Naha leres yén sarung tangan langkung kandel, langkung saé?

P: Naha leres upami sarung tangan langkung kandel, langkung saé?

A:Teu merta, eta gumantung.Fit téh alus.

Contona, dina industri pangropéa mesin beurat, dina lingkungan pamakéan sarua, nu kandel sarung disposable, nu hadé durability nu.Sarung tangan kandel disarankeun;Tapi, dina industri beurat-ringan sapertos neundeun, sarung tangan ipis rélatif ekonomis sareng praktis.

Ku alatan éta, naha sarung kandel atanapi ipis gumantung kana anu leres.

 

yp03

waktos pos: Jul-19-2022