Sarung tangan ieu tiasa ngalakukeun sihir!

Abdi angkat ka kursus kagiatan barudak sababaraha dinten kapengker,
Eusina guru ngajar barudak nyieun roti.
Nalika guru sumping, aranjeunna sadayana nganggo sarung tangan karét,
Wilujeng ngenalkeun bahan-bahan anu dianggo,
Ngajarkeun métode nyieun step by step antusias.

sarung tangan nitrile111011

Barudak ngadéngékeun taliti sarta ngalakukeunana taliti.
Kuring sok neuteup leungeunna lantaran panyakit pagawean.
Mimitina, kuring muttered ngeunaan anjeunna maké sarung lateks,
Teras kuring ningali yén anjeunna nganggo mentega,
Anjeunna ngagosok-gosok leungeunna sareng mikir, "Oh, henteu!"
Kalayan persetujuan anjeunna,
Kuring nyandak poto close-up tina leungeun kuring,
Sapertos katingal tina gambar di handap ieu,
Sarung tangan lateks pas dina leungeunna,
Malah ujung ramo dibungkus leres.

微信图片_20220711150004

Anjeun ningali,

Sarung tangan écés leupas sakabéhna,

The fingertips "panjang" ku ampir hiji séntiméter!

Anjeun meureun heran,

Naha ieu kajadian,

Naha kualitas sarung tangan lateks goréng?

微信图片_20220711145959

Bener teu tiasa nyarios yén kualitas sarung tangan lateks henteu saé.

Malah sarung tangan lateks anu pangsaéna henteu tahan kana penetrasi gajih.

Kusabab struktur molekulna sami pisan,

Numutkeun "kasaluyuan sarupa", molekul minyak laun bakal ningkatkeun jarak antara molekul latex,

Hasilna, eta boga magis "magic".

Hal séjén pikeun disebatkeun nyaéta,

Sarung tangan lateks disensitipkeun ku protéin lateks,

Ku alatan éta, IMAS teu nyarankeun eta pikeun kontak dahareun.

Salaku profésional,

Sarung tangan pikeun kontak dahareun,

Urang sadayana bakal nyarankeun pamakean sarung tangan nitrile anu parantos lulus uji kontak dahareun.

Ieu sabab kuring mimiti ningali guru nganggo sarung tangan karét sareng muttered.


waktos pos: Jul-11-2022