Sarung tangan naon anu kuring kedah dianggo dina BBQ

Q: Sarung tangan naon anu kuring kedah dianggo dina BBQ
A: kaséhatan dahareun leuwih assured: minyak-bukti jeung waterproof, non-caket, bahan sealing non-permeabel, ngajaga leungeun jeung miara kaséhatan.
Hareupeun tur hambar.rarasaan leungeun lemes, nyaman non-slip, operasi fléksibel.
Résistansi tusukan anu saé, henteu gampang digaruk nalika damel.
Waktu degradasi pondok, gampang dicekel, sareng ramah lingkungan.
Paké hemp ramo non-slip.Desain permukaan mikro-diadu sacara efektif nyegah slippage, kéngingkeun cengkraman anu langkung saé sareng ngirangan tingkat kasalahan padamelan.

黑色混丁1


waktos pos: Apr-24-2022