Naha sarung nitrile bisa apal bentuk leungeun

Bahan baku sarung tangan nitrile nyaéta karét nitrile, anu utamana diwangun ku butadiena sareng akrilonitril.Ayana butadiena ngajadikeun nitrile bahan fléksibel, sahingga nalika jalma maké sarung nitrile, sarung bisa ngawangun kalawan suhu leungeun pikeun pas leungeun sampurna.

Fungsi bentuk leungeun mémori sacara khusus ditingalikeun ku kamampuan pikeun ngahasilkeun parobihan anu tangtu ku ngabengkokkeun ramo nalika operasi, sapertos ngahasilkeun creases anu saluyu dina bagian-bagian anu ngagulung tina sendi, ngirangan gaya dina prosés bending terus-terusan. ramo jeung ngurangan kacapean leungeun.

Fungsi anu saé ieu nyayogikeun pangalaman operasi anu saé sareng ngamungkinkeun jalma-jalma tetep sénsitip panangan nalika ngalaksanakeun operasi anu saé.


waktos pos: Sep-30-2021