Warta Industri

  • Naha anjeun tiasa ngetik nganggo sarung tangan anu tiasa dianggo?
    waktos pos: 08-23-2022

    Q: Naha anjeun tiasa ngetik nganggo sarung tangan anu tiasa dianggo?A: sarung umum urang dijieunna tina pe, PVC, latex na nitrile bisa diketik dina handphone atawa keyboards.However komputer, sarung pe anu leupas jeung teu cukup sénsitip, jadi pangalaman ngetikkeun teu alus;Élastisitas PVC leutik pisan, anu nyababkeun t ...Maca deui»

  • Naha kuring tiasa ngumbah mobil nganggo sarung tangan nitrile unggal dinten?
    waktos pos: 08-16-2022

    Q: Dupi abdi tiasa ngumbah mobil abdi ku sarung nitrile unggal poe?A: sarung nitrile boga élastisitas alus, wrapping tur pas pisan alus, leungeun téh fléksibel tur bébas nalika scrubbing, sarta ogé bisa ngalakonan operasi leuwih hipu kayaning meresihan ban na sela awak;Sipat tensile unggul ngajadikeun ...Maca deui»

  • Leungeun rawan éksim, naon anu kudu dipigawé?
    waktos pos: 08-09-2022

    Q: Kulit pisan gampang alérgi.Sarung tangan naon anu kuring kedah dianggo nalika kuring sering kaserang éksim?A: Gampang meunang éksim nunjukkeun yén kulit téh sénsitip.Henteu disarankeun pikeun nganggo sarung tangan lateks anu tiasa dianggo, anu tiasa nyababkeun alergi.Sarung tangan PVC disposable atanapi sarung tangan nitrile disposable tiasa dianggo upami t...Maca deui»

  • Naha sarung tangan pamariksaan anu henteu steril tiasa dianggo pikeun tujuan médis?
    waktos pos: 08-02-2022

    Q: Naha sarung tangan inspeksi anu henteu steril tiasa dianggo pikeun tujuan médis?yakin.Sarung tangan pamariksaan anu henteu steril dianggo dina pamariksaan permukaan awak rutin pikeun nyegah kontak kulit langsung sareng langkung saé ngajagaan dokter sareng pasien.Maca deui»

  • Naha sarung tangan lateks tiasa dianggo pikeun manikur?Naha?
    waktos pos: 07-26-2022

    Q: Dupi abdi tiasa ngagem sarung latex nalika ngalakukeun manicure?A: Anjeun tiasa ngagem sarung lateks pikeun manicure.Sarung tangan lateks ukuran anu pas tiasa ngabungkus panangan anjeun sareng henteu gampang rontok, ku kituna ngajaga sensitipitas panangan anjeun bahkan ujung jari.Dina waktos anu sami, sarung tangan lateks sacara efektif tiasa ...Maca deui»

  • Naha leres yén sarung tangan langkung kandel, langkung saé?
    waktos pos: 07-19-2022

    P: Naha leres upami sarung tangan langkung kandel, langkung saé?A: Henteu kedah, éta gumantung.Fit téh alus.Contona, dina industri pangropéa mesin beurat, dina lingkungan pamakéan sarua, nu kandel sarung disposable, nu hadé durability nu.Sarung tangan tebal...Maca deui»