Sarung Tangan Nitrile Dark Blue Harga Sarung Tangan Nitril Pabrik Jual Langsung Sarung Tangan Nitrile Superieur

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    · Sarung tangan nitrile gaduh tactility unggulan jeung dexterity pikeun kontrol gede, fingertips Textured pikeun cekelan ditingkatkeun, 100 persén Latex bébas pikeun ngurangan résiko réaksi alérgi.
    · 3.5g, 9.4 inci panjangna, non-steril, multiguna, Médis, Dahareun, dental, beberesih, Laboratorium, Industrial.
    · Kotak 100, Warna Bulao, Ukuran M Sedeng, Dirancang pikeun masihan rasa karét alam, Bahan nitrile biru nyayogikeun sensitipitas taktil anu unggul sareng ringan pas.
    · Sarung tangan nitrile disposable ieu nyaman sareng aman, sarung tangan bébas bubuk idéal dimana résidu mangrupikeun masalah.

    Langkung Rincian

    Naha sarung tangan nitrile teu nyaman dianggo?
    Anu mimiti, sabab sarung tangan nitrile gaduh élastisitas anu langkung saé, aranjeunna tiasa nyocogkeun panangan anu saé tanpa mangaruhan ngagemna.Sarung tangan anu dipasang moal mangaruhan operasi panangan, ngajaga kalenturan leungeun, sareng sacara alami masihan anu nganggo pangalaman percobaan anu saé.
    Bréh, lemesna sarung tangan nitrile langkung saé.Sanaos henteu saé sapertos karét alam, sarung tangan nitrile kadua dina lemes.Rasa lemes tangtu nambihan titik kana pangalaman ngagem sareng ngajantenkeun pangguna langkung kecanduan.
    Na, salaku nitrile karét sintétik, éta boga fitur penting bentuk leungeun memori.Ngagemna pikeun operasi jangka panjang, sarung tangan bakal robih kalayan gerakan leungeun sareng langkung caket kana gerakan panangan.Ku alatan éta, maké éta pikeun digawé, leungeun anu kirang rawan kacapean, sarta efisiensi gawé alus bisa dijaga.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sesuaikeun kelas dahareun disposable pelindung biru hideung bubuk nitrile bébas sarung tangan guantes pikeun AS

    Sesuaikeun dahareun kelas disposable pelindung biru ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Sarung Tangan Ujian Nitrile Bubuk Gratis Lateks Gratis pikeun beberesih Rumah Tangga

    Sarung Tangan Ujian Nitrile Disposable Bubuk Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Dahareun Kelas kalawan CE disposable murni komposit Nitrile Ujian Sarung Inspection Gawé

    Dahareun Kelas kalawan CE disposable murni komposit Ni ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposible Bubuk Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Ti S ka L Sarung Nitrile

    Bubuk Disposible Gratis Warna Biru Hideung Ukuran Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    2021 Best Seller Produsén tato kageulisan make up sarung tangan nitrile bébas bubuk salon kageulisan pink hideung biru ungu sarung hejo

    2021 Best Seller Produsén tattoo kageulisan ma ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Pabrik Ujian Bubuk Sarung Tangan Disposable Nitrile sareng CE / FDA

    Ujian Pabrik Bubuk Gratis Nitrile Disposable Glo ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar