Piaraan Sikat Rambut Remover piaraan Mandi Pancuran piaraan dandan Sarung

Diskripsi produk:


Sarung tangan piaraan tiasa nyocogkeun sadaya ukuran leungeun ku cara nyaluyukeun tali pigeulang velcro.Kalayan tali velcro anu tiasa disaluyukeun, sarung tangan dandan piaraan tiasa gampang dipasang sareng mastikeun pas anu pas pikeun sagala rupa pigeulang.

Rincian produk

Profil Perusahaan

Panjelasan Produk

Ihtisar

Rincian gancang

Barang

Pet GkamarGcinta

Warna

Green, pink jeung biru

Bahan

Karét, silikon, lawon, lateks

Ukuran

23*17 cm

Fungsi

Dipaké pikeun beberesih piaraan, urut, dandan jeung cabut bulu ngambang

MOQ

100 lembar

OEM

logo customer urang, labél swasta atawa desain anu bisa ditarima

Sampel

Sampel gratis tiasa disayogikeun

Pangiriman

Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

pangmayaran

T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

Sarat Pangiriman

FOB / CIF / CRF

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai10.000.000 pasangan / pasangan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.


PalabuhanQingdao
Waktos prosés:

Kuantitas (Kotak) 1 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 1 - 7 Pikeun dirundingkeun

Pintonan produk

19-详情页1
19-详情页2
19-详情页3
19-详情页4
19-详情页5

Kaunggulan produk

1. Bahan silikon lingkungan, lawon bolong breathable, dandan tanpa nyeri tina scratching kulit
2. Gampang ngadalikeun sarta fléksibel.Aya velcro dina sungut sarung sareng henteu gampang lesot nalika anjeun ngumbah!
3. Desain lima ramo, panganten lalaki teuas-to-ngahontal tempat kawas buntut atawa beungeut
4. Ngarontok buuk.Méré urut hipu tanpa menyakiti kulit maranéhanana

Paket & Pangiriman

Paket:
1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.
Balanja:
1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
2.Shipping Sarat: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

Langkung Rincian

·Anjeun bakal gaduh reply kami gancang-gancang dina 12 jam gawé.
·Desain ngaropéa sayogi, sareng OEM & ODM ogé disambut.
·Staf anu berpengalaman ngajawab sadaya patarosan anjeun dina basa Inggris anu profésional sareng béntés.
·Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan urang.
·Garansi kualitas pikeun unggal barang ti perusahaan kami didirikeun.

Sertifikasi

sertifikasi

Kamajuan Produksi

kamajuan produksi

Pamayaran & Pangiriman

pamayaran & pangiriman

Target Pasar

pasar sasaran

Profil Perusahaan

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

Produk patali

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing dandan sarung mitt anjing piaraan ucing alat bersih

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing dandan sarung mitt anjing piaraan ucing alat bersih

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Hot Jual Pet Dandan Deshedding Sikat Lima Jari Sarung Tangan Silikon Anjing Ucing Bulu Bebersih Sarung Tangan

Hot Jual Pet Dandan Deshedding Sikat Lima ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Perlengkapan Perawatan Piaraan Ucing Panghapus Bulu Ucing Sarung Tangan Deshedding Anjing Ucing Kuda Pet Deshedding Sikat Sarung Tangan

Perlengkapan Perawatan piaraan Panghapus Bulu Ucing Desheddi...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Perlengkapan Perawatan Piaraan Ucing Panghapus Bulu Ucing Sarung Tangan Deshedding Anjing Ucing Kuda Pet Deshedding Sikat Sarung Tangan

Perlengkapan Perawatan piaraan Panghapus Bulu Ucing Desheddi...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar