Sarung Piaraan Mandi Pijat Sarung Parabot Sikat Piaraan Sarung Tangan Nyisiran Piaraan

Diskripsi produk:


Rasana sapertos URUT LEMBUT nalika nganggo sarung tangan dandan ieu pikeun ngabersihan rambut piaraan.Beda sareng sikat biasa anu sanés, ieu ngagaduhan desain lima ramo kalayan sikat huntu anu lembut, piaraan anjeun bakal karasaeun pisan nalika ngabersihkeun rambutna.Anjing sareng ucing anjeun bakal resep!

Rincian produk

Profil Perusahaan

Panjelasan Produk

Ihtisar

Rincian gancang

Barang

Pet GkamarGcinta

Warna

Green, pink jeung biru

Bahan

Karét, silikon, lawon, lateks

Ukuran

23*17 cm

Fungsi

Dipaké pikeun beberesih piaraan, urut, dandan jeung cabut bulu ngambang

MOQ

100 lembar

OEM

logo customer urang, labél swasta atawa desain anu bisa ditarima

Sampel

Sampel gratis tiasa disayogikeun

Pangiriman

Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

pangmayaran

T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

Sarat Pangiriman

FOB / CIF / CRF

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai10.000.000 pasangan / pasangan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.


PalabuhanQingdao
Waktos prosés:

Kuantitas (Kotak) 1 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 1 - 7 Pikeun dirundingkeun

Pintonan produk

16-详情页1
16-详情页2
16-详情页3
16-详情页4
16-详情页5

Kaunggulan produk

1. Bahan silikon lingkungan, lawon bolong breathable, dandan tanpa nyeri tina scratching kulit
2. Tips urut silikon kalayan desain lima ramo, anjeun tiasa sacara efektif nyabut bulu ngambang awak anjing
3. Gampang ngadalikeun sarta fléksibel.Aya velcro dina sungut sarung sareng henteu gampang lesot nalika anjeun ngumbah!

Paket & Pangiriman

Paket:
1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.
Balanja:
1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
2.Shipping Sarat: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

FAQs

Q: Kumaha kuring mayar pameseran kuring?

A: Kami nampi metode pamayaran di handap ieu: union barat, paypal, T / T (transfer bank), mangga parios anu cocog pikeun anjeun.

Q: Dupi anjeun nampi pesenan OEM?

A: Leres, tapi urang gaduh bédana MOQ pikeun bédana barang OEM.Mangga surélék urang inquiries anjeun, sarta kami bisa nyieun cutatan ka anjeun nurutkeun inquiries Anjeun.

Q: Sabaraha biaya ngirim ka nagara kuring?

A: Punten kirimkeun pesenan anjeun kalebet ukuran sareng warna anu anjeun peryogikeun ka kami, kami bakal nyarioskeun biaya pengiriman.

Q: Dupi aya nomer tracking pikeun pesenan kuring?

A: Leres, kami ngirimkeun unggal pesenan nganggo Nomer Pelacakna, sareng anjeun tiasa ningali staus kiriman dina halaman wéb anu saluyu.

Q: Naha produk ieu nganggo pakét ritel?

A: pakét normal kami kantong opp, urang ogé bisa ngalakukeun pakét custom pikeun anjeun.

Langkung Rincian

·Anjeun bakal gaduh reply kami gancang-gancang dina 12 jam gawé.
·Desain ngaropéa sayogi, sareng OEM & ODM ogé disambut.
·Staf anu berpengalaman ngajawab sadaya patarosan anjeun dina basa Inggris anu profésional sareng béntés.
·Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan urang.
·Garansi kualitas pikeun unggal barang ti perusahaan kami didirikeun.

Sertifikasi

sertifikasi

Kamajuan Produksi

kamajuan produksi

Pamayaran & Pangiriman

pamayaran & pangiriman

Target Pasar

pasar sasaran

Profil Perusahaan

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

Produk patali

Deshedding sarung piaraan dandan bulu remover sikat combing anjing dandan sarung sarung mitt

Deshedding sarung tangan piaraan dandan rambut remover bru ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing dandan sarung mitt anjing piaraan ucing alat bersih

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Silicone Deshedding Shedding mandi Cat Dog piaraan dandan sarung pikeun piaraan

Silicone Deshedding Shedding Mandi Cat Anjing Piaraan G...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Perlengkapan Perawatan Piaraan Ucing Panghapus Bulu Ucing Sarung Tangan Deshedding Anjing Ucing Kuda Pet Deshedding Sikat Sarung Tangan

Perlengkapan Perawatan piaraan Panghapus Bulu Ucing Desheddi...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Multifungsi piaraan bulu remover sarung piaraan cuci sarung piaraan ucing anjing dandan sarung sikat

Multifungsi Pet Rambut Remover Sarung Pet Washin...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar