piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing dandan sarung mitt anjing piaraan ucing alat bersih

Diskripsi produk:


Sarung tangan piaraan ieu cocog pisan pikeun anjing rambut panjang, pondok sareng keriting, ucing, sareng piaraan sanés, dandan rambut gancang, lembut sareng efektif;Buuk anu rontok nempel dina sarung tangan, ngagampangkeun pikeun mesek sareng ngalungkeun buuk.

Rincian produk

Profil Perusahaan

Panjelasan Produk

Ihtisar

Rincian gancang

Barang

Pet GkamarGcinta

Warna

Green, pink jeung biru

Bahan

Karét, silikon, lawon, lateks

Ukuran

23*17 cm

Fungsi

Dipaké pikeun beberesih piaraan, urut, dandan jeung cabut bulu ngambang

MOQ

100 lembar

OEM

logo customer urang, labél swasta atawa desain anu bisa ditarima

Sampel

Sampel gratis tiasa disayogikeun

Pangiriman

Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

pangmayaran

T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

Sarat Pangiriman

FOB / CIF / CRF

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai10.000.000 pasangan / pasangan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.


PalabuhanQingdao
Waktos prosés:

Kuantitas (Kotak) 1 - 100 > 100
Est.Waktos (dinten) 1 - 7 Pikeun dirundingkeun

Pintonan produk

19-详情页1
19-详情页2
19-详情页3
19-详情页4
19-详情页5

Kaunggulan produk

1.Hair Remover: Sampurna pikeun anjing panjang, pondok tur Curly haired, ucing, jeung pets sejen, dandan bulu gancang, gently tur éféktif;Buuk anu rontok nempel dina sarung tangan, ngagampangkeun pikeun mesek sareng ngalungkeun buuk
2.Bath Sikat: Mandi pets kalawan sarung ieu, nu bakal ngabersihan bulu piaraan gampang tur masihan pets Anjeun urut hipu tanpa hurting kulit maranéhanana;Desain lima ramo ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajagi tempat-tempat anu susah dihontal sapertos buntut atanapi raray
3.Eco-friendly: Free tina sagala bahan nu bisa ngabalukarkeun karuksakan kulit;Karét lemes mastikeun urut hipu jeung dandan tanpa nyeri nyoplokkeun bulu atawa scratching kulit;Hiji ukuran pas sadayana, éta gaduh tali pigeulang anu tiasa disaluyukeun pikeun pas anu nyaman

Paket & Pangiriman

Paket:
1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.
Balanja:
1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi bayaran anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
2.Shipping Sarat: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

FAQs

Q: Kumaha ngeunaan harga?Naha anjeun tiasa langkung mirah?

A:Harga gumantung kana item nu Anjeun pamenta (wangun, quantiy, ukuran), Punten pasihan kami hiji panalungtikan husus sarta kami bakal cutatan pikeun anjeun.

Q: Kumaha ngeunaan waktu sampel?Naon mayarna?

A: Kanggo sampel saham tiasa gratis, sakitar 3 dinten, anjeun kedah mayar biaya pengiriman.Pikeun sampel kudu ngaropéa, mangga ganda pariksa waktu jeung fee kalawan kami.

Q: Naon metode pamayaran?

A: Kami nampi T / T, Paypal sareng Western Union.

Q: Naon modus transportasi?

A: Lamun barang teu badag, urang biasana viapunggawa, sapertos DHL/UPS/FEDEX.Lamun barang badag, ogé bisa ngilikan ku laut, bakal cutatan ka anjeun, atawa anjeun bisa milih forwarder angkutan barang sorangan.

Langkung Rincian

·Anjeun bakal gaduh reply kami gancang-gancang dina 12 jam gawé.
·Desain ngaropéa sayogi, sareng OEM & ODM ogé disambut.
·Staf anu berpengalaman ngajawab sadaya patarosan anjeun dina basa Inggris anu profésional sareng béntés.
·Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan urang.
·Garansi kualitas pikeun unggal barang ti perusahaan kami didirikeun.

Sertifikasi

sertifikasi

Kamajuan Produksi

kamajuan produksi

Pamayaran & Pangiriman

pamayaran & pangiriman

Target Pasar

pasar sasaran

Profil Perusahaan

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

Produk patali

Perlengkapan Perawatan Piaraan Ucing Panghapus Bulu Ucing Sarung Tangan Deshedding Anjing Ucing Kuda Pet Deshedding Sikat Sarung Tangan

Perlengkapan Perawatan piaraan Panghapus Bulu Ucing Desheddi...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Hot Sale Pet Dog Cat Rambut Remover Bulu beberesih Pakakas High Quality Sarung piaraan

Hot Sale Pet Dog Cat Rambut Remover Bulu beberesih ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Sarung Piaraan Mandi Pijat Sarung Parabot Sikat Piaraan Sarung Tangan Nyisiran Piaraan

Sarung piaraan Mandi Pijat Sarung Alat Sikat piaraan ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

Deshedding Mitt pikeun Sato Rambut Pendek sareng Panjang, Tip Sikat Pijat Silikon, Beberesih baseuh sareng Garing atanapi Mandi, Sarung Tangan Dandan Piaraan pikeun Anjing sareng Ucing

Deshedding Mitt pikeun Sato Rambut Pendek sareng Panjang...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing dandan sarung mitt anjing piaraan ucing alat bersih

piaraan dandan bulu remover sikat bulu combing anjing ...

Harga: $0,01 / sapotong
MOQ: 100 lembar