Bubuk Gratis Biru Sarung Nitrile Murni Ngabersihan Leungeun Make-up Sarung Tangan Salon Tato Tato

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar per 100 lembar
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru;hideung;bodas;pink;ungu
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    sadawedawde

    Pintonan produk

    yp04
    yp03
    Dokter gigi mariksa huntu pasien di dokter gigi.;Shutterstock ID 364820018;pesenan paméséran: -;padamelan: -;klien: -;séjén: -
    yp05

    Kaunggulan produk

    ·Kinerja anu langkung saé: bahan sintétik téknologi énggal, rumus énggal révolusionér bahan campuran étiléna, kalayan élastisitas sareng résistansi abrasion, panyalindungan énggal sareng résistansi tusukan, résistansi abrasion 10 kali sarung tangan biasa.
    ·Sarung tangan bébas bubuk & bébas lateks: Sarung tangan nitrile henteu ngandung latex sareng bubuk, moal alérgi kana kulit, sareng cocog pikeun ngagem jangka panjang.Sarung tangan kaamanan pangan cocog pisan pikeun dapur bumi sareng komérsial.Sarung tangan ieu aman dianggo nalika nanganan tuangeun.
    ·Cekelan sareng kanyamanan anu langkung saé: Ramo gaduh tip tékstur, langkung taktil, sareng ketebalan sarung tangan anu tiasa dianggo nyayogikeun kanyamanan anu pangsaéna!Pilihan sampurna mun anjeun peryogi akurasi jeung kontrol, kaasup beauticians, hairdressers, cet, seni karajinan, karajinan, ngebon tur leuwih!
    ·Sarung tangan beberesih anu pangsaéna: tina beberesih rumah tangga, ngaleungitkeun lebu sareng ngagosok kana beberesih industri, pilihan anu pangsaéna!Pembersih ngandung seueur bahan kimia, panggunaan jangka panjang bakal ngajantenkeun panangan anjeun sepuh.Sarung tangan nitrile tiasa ngajauhkeun panangan anjeun tina bahan kimia sareng langkung saé ngajagi panangan anjeun.Cukup kandel pikeun nyayogikeun panyalindungan anu saé, ketebalan anu cukup, teu nyaman pikeun ngagem.Cuffs manik seueur pisan, janten sarung tangan anu saé pikeun seniman tato, laboratorium sareng anu sanésna.
    ·Sarung tangan beberesih anu pangsaéna: tina beberesih rumah tangga, ngaleungitkeun lebu sareng ngagosok kana beberesih industri, pilihan anu pangsaéna!Pembersih ngandung seueur bahan kimia, panggunaan jangka panjang bakal ngajantenkeun panangan anjeun sepuh.Sarung tangan nitrile tiasa ngajauhkeun panangan anjeun tina bahan kimia sareng langkung saé ngajagi panangan anjeun.Cukup kandel pikeun nyayogikeun panyalindungan anu saé, ketebalan anu cukup, teu nyaman pikeun ngagem.Cuffs manik seueur pisan, janten sarung tangan anu saé pikeun seniman tato, laboratorium sareng anu sanésna.

    Langkung Rincian

    ·Sarung tangan nitrile tahan asam sareng alkali sareng gaduh résistansi korosi anu kuat: aranjeunna sacara efektif tiasa nyegah kadua leungeun tina korosi.
    ·Sarung tangan karét nitrile dirancang sareng diproduksi dumasar kana sapuan awak.
    ·Cai mibanda beberesih alus sarta pangabisa gawé anti statik.Dibandingkeun sareng sarung tangan karét vulcanized tradisional, éta tiasa nolak sepuh langkung gancang, sareng waktos aplikasi bakal langkung lami.

    ·tightness hawa alus;pencegahan émisi lebu éféktif.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Dijieun di Cina Disposable Bubuk Nitrile Ujian Sarung Tangan

    Dijieun di Cina Disposable Nitrile Bubuk Gratis Ex ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    100 Kotak Pabrik Grosir Dilapisi Harga Murah Ujian Biru Sarung Tangan Nitrile Hideung Sarung Tangan Médis Gratis

    100 Box Produsén Grosir Coated Pr Murah ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Bubuk Gratis Biru Hideung Murni Nitrile Sarung Ngabersihan Leungeun Make-up Beauty Tato Salon Sarung

    Bubuk Gratis Biru Hideung Murni Nitrile Sarung Clea...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    2021 Kadatangan Anyar Biru Sarung Tangan Ujian Nitrile Médis Disposable Bubuk Gratis

    2021 Kadatangan Anyar Biru Bubuk Pakakas Gratis Kuring...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Ujian Nitrile Bubuk Gratis Lateks Gratis pikeun beberesih Rumah Tangga

    Sarung Tangan Ujian Nitrile Disposable Bubuk Fr...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Harga Pabrik Kualitas Tinggi 3mil 4mil 6mil Sarung Tangan Nitrile Disposable Bubuk Gratis Latex Nitrile Vinyl Sarung Tangan

    Harga Pabrik Kualitas Luhur 3mil 4mil 6mil Nitri...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar