Silicone Deshedding Shedding mandi Cat Dog piaraan dandan sarung pikeun piaraan

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • 12

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    Ihtisar

    Rincian gancang

    Bahan Karét, silikon, lawon, lateks
    Tipe Sarung piaraan
    Ukuran 25*17 cm
    Fungsi beberesih piaraan, urut, dandan jeung cabut bulu ngambang
    Ngaran Brand Bisa custom
    Sertifikasi BSCI
    Warna Hideung
    MOQ 100 lembar
    Pangiriman Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun
    OEM Sumuhun
    Sampel Sampel gratis ku angkutan barang dikumpulkeun

    Kamampuhan suplai

    Kamampuhan suplai10.000.000 pasangan / pasangan per Bulan

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusanKantong Opp, kalayan karton ékspor standar luar atanapi ngaropéa sayogi; 180 pasang / ctn
    PalabuhanQingdao
    Waktos prosés:

    Kuantitas (Kotak) 1 - 100 > 100
    Est.Waktos (dinten) 1 - 7 Pikeun dirundingkeun

    Pintonan produk

    20-详情页1
    20-详情页2
    20-详情页3
    20-详情页4
    20-详情页5

    Kaunggulan produk

    • Cocog jeung nyokot bulu shedding piaraan urang.Sarung tangan piaraan kabuktian alus teuing dina nyabut & nyepetkeun bulu piaraan buluan anu leupas, bari dandan piaraan gancang, lembut sareng efektif.Bulu nempel dina sarung tangan sareng gampang dipiceun pikeun dibuang.
    • Ditingkatkeun Lima Finger Desain: Ngidinan Anjeun pikeun panganten lalaki hard-to-ngahontal tempat kawas beungeut, suku atawa buntut jeung mastikeun Anjeun teu sono titik.Gently bersih suku, beungeut, buntut Kontur awak ketang jeung leungeun anjeun sarta kuku ramo tetep clean.Salah ukuran pas sadayana, éta boga tali pigeulang adjustable pikeun fit nyaman.
    • Breathable: Bagian tukang sarung ngabogaan desain bolong lemes, ventilasi alus, sarung ieu nyaman mun wear.Can dipaké garing atawa baseuh, éta ogé bisa dipaké pikeun ngusap!
    • Sarung nu sadia di stock, sarta aya pilihan béda.180 huluna silicone lemes, 259 huluna silicone lemes, 266 huluna silicone lemes.

     

    FAQs

    Q:Naon MOQ anjeun?

    A: MOQ kami nyaéta 100 lembar, janten punten ngadamel pesenan tanpa hariwang

    Q:Naha tiasa ningali logo kuring dihurungkeun?Desain sorangan?

    A: 1) Ngingetkeun kami desain anjeun atanapi logo sareng file AI.
    2) Warna, posisi logo, percetakan layar sutra, debossed atanapi embossed aya.

    Q:Sabaraha lami abdi tiasa nyangka meunang sampel?Sabaraha dinten?Aya biaya naon?

    A: 1) Mangga kirimkeun kami model sarung rék.
    2) Sampel gratis unggal modél hiji, biaya pengiriman barang dina biaya palanggan.
    3) Biasana 3-5 dinten kirimkeun, pilih DHL, UPS, FedEx, TNT…

    Q:Sabaraha desain kuring sorangan?Sabaraha muatan sampel?Naha mungkin ngabalikeun duit sakali nempatkeun produksi masal?

    A: 1) Molding sareng biaya sampel kedah gumantung kana desain anjeun.
    2) waktos kalungguhan 5 poé pikeun kapang sampel, 10 poé pikeun kapang produksi masal
    3) Sampel muatan fee balik sakali urutan tempat.Ngabalikeun duit molding fee base on pesenan Anjeun.
    4) Punten perhatikeun yén sadaya conto anu kami kirimkeun henteu kalebet biaya pengiriman.

    Langkung Rincian

    • harga kalapa jeung kualitas hébat.Urang bisa nyadiakeun produksi, ékspor layanan hiji-eureun pikeun konsumén urang.Kami mangrupikeun produsén sareng urang nyampur sanyawa ku nyalira anu nyayogikeun biaya produksi panghandapna.Urang ékspor ku sorangan nu ngaheéat waragad ékspor.Urang make suppliers well-famed, teu ukur keur bahan baku, tapi ogé pikeun bahan packing guna nyadiakeun produk paling nyugemakeun ka konsumén urang.
    • réspon Gancang.Urang janji nyadiakeun eupan balik dina 24 jam ti Senén nepi ka Saptu.pesenan leutik bisa ditarima.
    • Pangiriman Murah & Gancang: Urang bakal milih cara angkutan anu paling cocog sareng paling murah pikeun anjeun dumasar kana kabutuhan sareng sarat anjeun.
    • Air jeung laut kiriman: Urang boga kontrak jangka panjang jeung parusahaan logistik reputable anu nyadiakeun kami layanan alus kalawan béaya rendah.
    • Cara pamayaran: Urang nampa pembayaran ti PayPal, T / T, Trade Assurance

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Multifungsi piaraan bulu remover sarung piaraan cuci sarung piaraan ucing anjing dandan sarung sikat

    Multifungsi Pet Rambut Remover Sarung Pet Washin...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Hot Sale Pet Dog Cat Rambut Remover Bulu beberesih Pakakas High Quality Sarung piaraan

    Hot Sale Pet Dog Cat Rambut Remover Bulu beberesih ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Kualitas luhur piaraan dandan sarung mandi grosir piaraan sarung pikeun dandan beberesih

    Kualitas luhur piaraan dandan sarung mandi borongan ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Perlengkapan Perawatan Piaraan Ucing Panghapus Bulu Ucing Sarung Tangan Deshedding Anjing Ucing Kuda Pet Deshedding Sikat Sarung Tangan

    Perlengkapan Perawatan piaraan Panghapus Bulu Ucing Desheddi...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar