Olahraga outdoor Kandel sawawa Winter Windproof Sarung ski Kulit

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Katerangan

    Barang

    Ski Gcinta

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Warna

    Ungu

    Bahan

    Taslon, PU, ​​poliéster pinding

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1.Elastic band on cuff na hook panjang tur panutupanana loop;
    mémbran 2.Waterproof jero tur panolak cai taslon on sarung deui;
    3.Non-dieunakeun PU lontar jeung embossed PU pasti Pakem lontar
    4.3M Th-insulate pinding tetep haneut tur reflective piping pikeun kagiatan peuting

    Paket & Pangiriman

    Paket:
    1.Each sapotong dina karton individu kalawan panyalindungan komprehensif.
    2. Strong sababaraha corrugated kertas karton pengiriman barang ékspor.
    3. Tambahan panyalindungan busa poli sakuliah produk.
    4. modeu pakét ngaropéa téh bisa ditarima dina sarat Anjeun.
    Balanja:
    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    FAQs

    Q: Naon MOQ anjeun?
    A: 200 PCS unggal Ukuran, Tapi kami nampi kuantitas handap pikeun order.Please sidang Anjeun ngarasa Luncat ka surélék urang kanggo inpormasi lengkep.
    Q: Dupi anjeun nampi desain ngaropéa?
    A: Jawabanna positip, duanana OEM & ODM tiasa ditampi pikeun urang.
    Q: Naha perusahaan anjeun nyayogikeun conto?
    A: Sumuhun, sampel nu sadia nurutkeun pamundut anjeun tapi bakal boga muatan.
    Q. Naon waktos sampel?
    A: 2-5 poé nurutkeun rarancang husus.
    Q. What is the payment method you accept ?
    A: Western union, transfer bank, TT 30% salaku deposit nalika urutan tempat, kasaimbangan kudu dibayar saméméh loading
    Q: Naon jaminan & jasa sanggeus diobral anjeun nyadiakeun?
    A: Produksi aman dina sistem kadali kualitas anu ketat.Urang ngajamin unggal produk bakal aman dipak saméméh shipping.Warranty jasa bakal ngahormatan lamun karuksakan teu disababkeun ku manusa.

    f (6)
    f (7)
    f (8)
    f (9)

    Palayanan

    1.OEM & ODM sayogi.
    Karya seni 2.Free jeung desain pikeun item maréntahkeun Anjeun.
    harga pabrik 3.Competitive sarta jasa profésional.
    4.Free sampel pikeun persetujuan produksi masal sanggeus muatan kapang geus dibayar.
    panalungtikan 5.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
    6.Well-dilatih & staf ngalaman anu ngajawab sagala inquiries anjeun dina basa Inggris tangtu.

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Kerja Diadu Inten Berkualitas Alus Sarung Tangan Ujian Campuran Vinyl Sarung Tangan Campuran Vinyl/Nitrile

    Alus kualitas Inten diadu Karya Sarung Vinyl B ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Panas Penjualan Blue Disposable Nitrile Sarung Tangan Kualitas Tinggi Sarung Tangan Pelindung

    Hot Penjualan Blue Disposable Nitrile Sarung High Q ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Ujian Médis En455 100% Nitrile Non Latex Blue Powder Free Disposable Examination Sarung Tangan Nitrile Pikeun Bedah

    Sarung Tangan Ujian Médis En455 100% Nitrile Non Latex...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    Barudak Barudak Warm Adat Waterproof Winter Balap Olahraga Salju Snowboard Sarung ski

    Barudak Barudak Warm Adat Waterproof Winter Rac...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Pink Nitrile Blended Disposable Food Industrial Karya Sarung Bubuk Free Produsén Wholesales

    Pink Nitrile Blended Disposable Food Industrial ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Cina Grosir Disposable Kasalametan Nitrile / Vinyl Blended Ujian Sarung pikeun Dahareun jeung beberesih

    Cina borongan Disposable Kasalametan Nitrile / Vinyl ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar