Tangguh sareng Awét 4 Mil 5mil Multi Tujuan Sarung Tangan Pelindung Viny Kualitas Tinggi pikeun Cét, Tato, Berkebun, Kadaharan

Diskripsi produk:


  • harga:0,01 dollar / sapotong
  • MOQ:100 lembar
  • ukuran:XS SML XL
  • warna:Biru Herang
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:EN 455/374;CE 93/42/EEC;ISO 9001/13485;TUV PPE;
  • sadsadsa

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    asdas

    Pintonan produk

    1
    2
    3
    4
    5

    Kaunggulan produk

    · Sarung tangan vinyl kualitas luhur: sarung tangan ieu mangrupikeun panangan plastik, nyayogikeun cengkraman anu nyaman sareng sénsitip, cocog pisan pikeun palem sareng jari, sareng gaduh sensitipitas pangsaéna.Latex sareng bubuk gratis, cocog pikeun panangan atanapi tuangeun anu sénsitip.
    · Nyaman pas: pas kawas kulit anjeun sorangan, nyadiakeun panyalindungan unggulan ngalawan cair, gas, gajih, kaca jeung objék seukeut.
    · Kabersihan: anjeun tiasa nganggo aranjeunna pikeun ngirangan kontak kulit sareng dunya luar sareng ngajaga kabersihan sareng kasehatan pribadi.
    · Pamakéan: sarung vinyl dirancang pikeun meresihan penanganan dahareun, bagian penanganan, jasa kaséhatan, lukisan jeung ngolah jasa.
    · Awét: Ieu cocog pikeun leungeun sénsitip atawa kadaharan.Campuran nitrile sareng vinyl tiasa disimpen kanggo waktos anu lami tanpa janten rapuh.

    Langkung Rincian

    Parentah pikeun Pamakéan Sarung PVC:
    · Produk ieu teu ngabedakeun antara leungeun kénca jeung katuhu, mangga pilih sarung nu cocog spésifikasi leungeun anjeun;
    · Lamun maké sarung, ulah maké cingcin atawa ornamén séjén, sarta nengetan trimming kuku anjeun;
    · produk ieu dugi ka pamakéan hiji-waktos;mangga ngubaran produk dipaké salaku runtah médis pikeun nyegah kuman tina polusi lingkungan;
    · Paparan langsung kana cahaya anu kuat sapertos sinar panonpoé atanapi sinar ultraviolét dilarang pisan.
    · Produk ieu teu ngabedakeun antara leungeun kénca jeung katuhu, mangga pilih sarung nu cocog spésifikasi leungeun anjeun;
    · Lamun maké sarung, ulah maké cingcin atawa ornamén séjén, sarta nengetan trimming kuku anjeun;
    · produk ieu dugi ka pamakéan hiji-waktos;mangga ngubaran produk dipaké salaku runtah médis pikeun nyegah kuman tina polusi lingkungan;
    · Paparan langsung kana cahaya anu kuat sapertos sinar panonpoé atanapi sinar ultraviolét dilarang pisan.

    Sertifikasi

    sertifikasi

    Kamajuan Produksi

    kamajuan produksi

    Pamayaran & Pangiriman

    pamayaran & pangiriman

    Target Pasar

    pasar sasaran

    Profil Perusahaan

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Pabrik Ujian Bubuk Sarung Tangan Disposable Nitrile sareng CE / FDA

    Ujian Pabrik Bubuk Gratis Nitrile Disposable Glo ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable 9inch 8mil organg pola inten hideung sarung nitrile kaamanan industri

    Disposable 9 inci 8mil organg inten hideung patt ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable Kasalametan PVC Nitrile Blended Bubuk Free Sarung Produsén Supply

    Disposable Kasalametan PVC Nitrile Blended Bubuk Fr ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrik borongan sarung tangan tahan cai kids haneut usum ski sarung

    Pabrik Grosir Sarung Tangan Tahan Cai Barudak ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Disposable Bubuk Free Nitrile Inten Hideung Pola Sarung Non Steril

    Disposable Bubuk Gratis Nitrile Inten Hideung Pa ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    13G Hppe Shell Nitrile Breathable Foam Coated Sarung Tangan Tugas Berat Industrial Cut Tahan Sarung Tangan Gawé Kualitas Tinggi

    13G Hppe Shell Nitrile Breathable Busa coated G ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar