Sarung ski cuaca tiis panolak cai pikeun barudak sarung ski super haneut tur lemes

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Panjelasan Produk

    Katerangan

    Barang

    Sarung ski

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Bahan

    Poliéster

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1.Warm kulit ramah,leungeun pelindung,anti dieunakeun;
    ramo 2.Pre-melengkung, résistansi tiis, pelestarian panas;
    3.Comfortable kalawan kualitas luhur ditingkatkeun fabrics
    4.Soft sarta fléksibel pinuh PU lontar

    Paket & Pangiriman

    Paket:

    1.Each sapotong dina karton individu kalawan panyalindungan komprehensif.
    2. Strong sababaraha corrugated kertas karton pengiriman barang ékspor.
    3. Tambahan panyalindungan busa poli sakuliah produk.
    4. modeu pakét ngaropéa téh bisa ditarima dina sarat Anjeun.

    Balanja:

    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.

    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    Pintonan produk

    asdadwqeq (1)

    asdadwqeq (2)

    FAQs

    Q: Kumaha carana abdi tiasa ngolah pesenan?
    A: Pls bageur nawaran reureuh di kirimkeun kami hiji panalungtikan atawa ngahubungan layanan palanggan urang langsung.Kami bakal masihan jasa anu paling profésional pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun pesenan.
    Q: Heran lamun narima pesenan leutik?
    A: Tong hariwang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami convener langkung, urang nampi pesenan leutik.
    Q: Sabaraha lami waktos kalungguhan produksi anjeun?Naon métode pengiriman barang sadia?
    A: Ieu gumantung kana produk jeung urutan qty.Biasana urang tiasa ngirim via Laut, Udara, sareng Ekspres.20-30 poé keur laut, 5-7 poé keur hawa jeung 3-5 poé via express.
    Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
    A: Kami nampi sadaya pesenan OEM, ngan ngahubungi kami sareng masihan desain anjeun.
    Kami bakal nawiskeun anjeun harga anu lumayan sareng ngadamel conto pikeun anjeun ASAP.
    Q: What is the payment method you accept?

    A: Western union, transfer bank, TT 30% salaku deposit nalika urutan tempat, kasaimbangan kudu dibayar saméméh loading

    Palayanan

    *KUALITAS DIJAMIN: Kami parantos fokus dina industri sarung tangan mangtaun-taun sareng kualitas sareng jasa leres-leres dikarantina

    *TEKNOLOGI PROFESIONAL: Urang boga téhnologi profésional sarta bisa nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur.

    * PANGALAMAN: Kami gaduh pangalaman anu beunghar sareng tiasa nyumponan sarat anjeun.

    * LAYANAN Alus: Kami gaduh tim profésional pikeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun teka-teki anjeun.

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Asesoris piaraan borongan Dog Cat dandan Silicone Pijat Sarung Ucing

    Asesoris piaraan borongan Anjing Ucing dandan Sili ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Disposable Nitrile Vinyl Examination Blended Industrial Food Safety Examination Sarung tangan sareng CE ISO FDA

    Ujian Vinyl Nitrile Disposable Dicampur Dina ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrikan sarung tangan nitrile bebas bubuk Sarung tangan Kasalametan Bebas Bubuk Sarung tangan ujian nitrile

    Pabrikan sarung tangan nitrile gratis bubuk ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    2021 Kadatangan Anyar Hideung Disposable Bubuk-Free Nitrile Ujian Sarung Tangan

    2021 Kadatangan Anyar Hideung Disposable Powder-Free N...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Pabrikan Cina Alus Niley Transparan Bubuk Bubuk Gratis Vinyl Sarung Tangan Pikeun Dahareun sareng Beberesih sareng Sarung Tangan Gawé Rumah Tangga

    Produsén Cina Alus Nilai Transparan Dispo ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Kandel jeung Tangguh Oranyeu Nitrile Pola Inten Minyak-buktina Sarung Tangan Kasalametan Asuransi Buruh

    Pola Inten Nitrile Oranyeu Kandel sareng Tangguh ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar