Borongan Usum tiis waterproof Windproof awéwé ngajalankeun Ngabuburit ski Sarung rampa Sarung tangan termal

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Katerangan

    Barang

    Ski Gcinta

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Bahan

    Katun + Kulit PU

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Désainer profésional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1.Durable tur Haneut Bahan: sarung haneut usum tiis dijieunna tina premium PU kulit jeung Thicken Fleece.Kulit PU dina sarung tangan pinuh sacara efektif anti dieunakeun, gampang dicekel barang sareng résistansi abrasi
    2.Waterproof: TPU lapisan waterproof ieu sewn dina cara husus dina sarung termal.Sarung tangan insulasi termal tiasa ngajaga leungeun anjeun tetep haneut sanajan dina hujan atanapi salju nalika anjeun damel atanapi olahraga
    3.Sensitive Touchscreen: coated bahan conductive dina ramo indéks, anjeun tiasa beroperasi telepon anjeun, jam tangan pinter jeung panel sejenna mana jeung iraha wae tanpa nyokot sarung haneut kaluar.
    4.Multi kasempetan: Ieu sampurna pikeun Ngabuburit, tunggang, hiking, nyetir, ski, ngajalankeun, climbing, snowboarding, shoveling dina usum tiis.

    Paket & Pangiriman

    Paket:
    1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
    2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.
    Balanja:
    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi bayaran anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    FAQs

    Q. Kumaha ngeunaan harga?Naha anjeun tiasa langkung mirah?
    A:Harga gumantung kana item nu Anjeun pamenta (wangun, quantiy, ukuran), Punten pasihan kami hiji panalungtikan husus sarta kami bakal cutatan pikeun anjeun.
    Q: Kumaha ngeunaan waktu sampel?Naon mayarna?
    A: Kanggo sampel saham tiasa gratis, sakitar 3 dinten, anjeun kedah mayar biaya pengiriman.Pikeun sampel kudu ngaropéa, mangga ganda pariksa waktu jeung fee kalawan kami.
    Q: Naon metode pamayaran?
    A: Kami nampi T / T, Paypal sareng Western Union.
    Q: Naon modus transportasi?
    A: Lamun barang teu badag, urang biasana via courtier, kayaning DHL / UPS / FEDEX.Lamun barang badag, ogé bisa ngilikan ku laut, bakal cutatan ka anjeun, atawa anjeun bisa milih forwarder angkutan barang sorangan.
    Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas produk?
    A: pabrik bakal ngadalikeun kualitas.Sarta kami ogé bakal pariksa jeung pak produk saméméh kiriman.

    abdi (6)
    abdi (7)
    abdi (8)
    abdi (9)
    abdi (10)
    abdi (11)

    Palayanan

    harga 1.Competitive kalawan nyieun sampel gancang
    urutan 2.Small bisa ditarima, leuwih kuantitas urutan anjeun, leuwih diskon bakal ditawarkeun
    3.Fast & Murah DHL/TNT/UPS/Fedex kiriman (Sadayana pasangan VIP)
    4.Quickly respon, layanan Good, pangiriman gancang, sarta kami patut keur dipercaya
    5. OEM / ODM: Sadia
    6.Rich pangalaman importing

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Sarung Tangan Pakai Nitril Lateks Sarung Pangan Beresih/Sarung Tangan Nitrile Taman Rumah Tangga Universal/sarung tangan nitril sintétik

    Sarung Tangan Pakai Nitrile Lateks Beresih Dahareun Glov...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar
    2021 Kadatangan Anyar Hideung Disposable Bubuk-Free Nitrile Ujian Sarung Tangan

    2021 Kadatangan Anyar Hideung Disposable Powder-Free N...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable Bubuk Bébas Médis Ujian Kelas Nitrile Sarung pikeun Beauty Salon Médis jeung Housework Paké

    Disposable Bubuk Gratis Médis Kelas Ujian ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Sarung Tangan Nitrile Campuran Sarung Tangan Non Médis Disposable Sarung Tangan Campuran Nitrile Vinyl Bébas Bubuk CE Disatujuan

    Sarung Tangan Nitrile Campuran Disposable Non Médis G...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar