Usum Hangat Awéwé Salju Mittens Waterproof Ski Breathable Air S/M/L/XL Outdoor Sarung Tangan Ski Sarung Tangan

Diskripsi produk:


  • ukuran:25*17 cm
  • warna:Hideung, biru, pink, koneng jsb
  • Sampel:Gratis
  • Sertifikasi:BSCI
  • Deskripsi Produk Deskripsi...

    Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Katerangan

    Barang

    Ski Gcinta

    Ukuran

    Sadaya ukuran sayogi

    Warna

    Pink, Hideung

    Bahan

    Pongee

    Fitur

    Desain layar rampa, Waterproof, Anti dieunakeun, Nyaman

    Fungsi

    Biking, ngajalankeun, fishing, ski, kémping, hiking;salju plowing jeung leumpang dina cuaca tiis

    MOQ

    100 lembar

    OEM

    Desain ngaropéa.Ngan kirimkeun kami Logo atanapi Desain anjeun nyalira kalayan detil pamundut anu lengkep.

    Sampel

    Sampel gratis tiasa disayogikeun

    Pangiriman

    Dina 2-7 poé sanggeus narima urutan formal Anjeun

    pangmayaran

    T / T, Paypal, Western Union atanapi Alibaba Trade Assurance

    Sarat Pangiriman

    FOB / CIF / CRF

    Fitur

    1.Fashion Design: Kalawan buludru jero, lampu jeung lemes, sarta lapisan luar lawon nilon dénsitas tinggi leuwih windproof tur haneut
    2.Touchscreen Desain: High-sensitipitas conductive PU kulit rampa layar rampa pikeun jempol, ramo indéks, ramo tengah
    lawon waterproof: Lapisan permukaan sarung dijieunna tina lawon serat karbon dénsitas luhur, nu teu dicampurkeun jeung cai keur tunggang dina hujan jeung maké di salju.

    Paket & Pangiriman

    Paket:
    1. Paket umum: per sapotong dina kantong OPP, lajeng dina kaluar karton.
    2. Disesuaikeun Packge: mangga nyadiakeun desain pakét, urang bisa ngaropéa.
    Balanja:
    1. Pangiriman Time: ngeunaan 3 poé gawé nalika kami nampi pamayaran Anjeun pikeun produk stock.Urutan OEM, urang bakal daptar waktu pangiriman dina cutatan jeung kontrak jualan.
    Sarat pengiriman barang: Ku hawa, laut jeung express (DHL, FedEx, UPS jeung TNT) salaku pamundut anjeun.

    FAQs

    Q: Naon MOQ anjeun?
    A: 200 PCS unggal Ukuran, Tapi kami nampi kuantitas handap pikeun order.Please sidang Anjeun ngarasa Luncat ka surélék urang kanggo inpormasi lengkep.
    Q: Naha éta produk dina situs wéb anjeun aya saham?
    A: Paling sadaya pikeun rujukan customer, OEM ieu tampi.
    Q. Dupi anjeun tiasa nempatkeun logo urang dina produk ieu.
    A: Leres, urang tiasa.Percetakan / Sublimation atanapi sulaman henteu aya masalah
    Q. Naon waktos sampel?
    A: 2-5 poé nurutkeun rarancang husus.
    Q. What is the payment method you accept ?
    A: Western union, transfer bank, TT 30% salaku deposit nalika urutan tempat, kasaimbangan kudu dibayar saméméh loading
    Q: Naon jaminan & jasa sanggeus diobral anjeun nyadiakeun?
    A: Produksi aman dina sistem kadali kualitas anu ketat.Urang ngajamin unggal produk bakal aman dipak saméméh shipping.Warranty jasa bakal ngahormatan lamun karuksakan teu disababkeun ku manusa.

    e (6)
    e (7)
    e (8)
    e (9)
    e (10)

    Palayanan

    1.OEM & ODM sayogi.
    Karya seni 2.Free jeung desain pikeun item maréntahkeun Anjeun.
    harga pabrik 3.Competitive sarta jasa profésional.
    4.Free sampel pikeun persetujuan produksi masal sanggeus muatan kapang geus dibayar.
    panalungtikan 5.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
    6.Well-dilatih & staf ngalaman anu ngajawab sagala inquiries anjeun dina basa Inggris tangtu.

    c198339a28ca0480bfe55a4964def1b

    Produk patali

    Top Produsén Adat kaamanan Disposable Bubuk Free Ujian Nitrile Vinyl Plastik pe Sarung

    Produsén Top Kaamanan Adat Disposable Powde ...

    Harga: $0,02 / Potongan
    MOQ:100 lembar
    Disposable multifungsi médis biru hideung nitrile bubuk bébas CE 510k ujian serial sarung tangan sarung tangan ujian nitrile

    Disposable multifungsi médis biru hideung n ...

    Harga: $0,01 / Potongan MOQ:100 lembar
    Lalaki Waterproof Breathable Winter Salju ski Sarung Kulit Dipanaskeun Sarung ski

    Lalaki Waterproof Breathable Winter Salju Ski Sarung...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Borongan Sarung Ski Desain Pinunjul awéwé Winter waterproof Snowboard Salju ski Sarung pikeun borongan

    Borongan Sarung Ski Desain Luar Biasa Wanita W ...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Kids Tahan Cai haneut Kids Winter ski Sarung Mitten

    Kids Tahan Cai haneut Kids Winter ski Mi...

    Harga: $0,01 / sapotong
    MOQ: 100 lembar

    Hot Sale Oranyeu Nitrile Disposable Sarung Pola Inten Multiguna

    Hot Sale Oranyeu Nitrile Disposable Sarung Diamo ...

    Harga: $0,01 / Potongan
    MOQ:100 lembar